Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Het Nummer?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Het Nummer?
Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Het Nummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Het Nummer?

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie De Eigenaar Is Van Het Nummer?
Video: (4/5) Hoe kom je erachter waaraan iemand overleden is? 2024, September
Anonim

Bellen ze je 's nachts en zijn ze stil aan de telefoon? Moe van het verwijderen van sms van onbekende nummers? Wil je weten wie deze brutale kerel is die je niet met rust kan laten? Hoe te zijn in dergelijke situaties? Ja, je hoeft alleen maar uit te zoeken wie de eigenaar is van het telefoonnummer waarmee ze je lastig vallen en de brutale abonnee te vinden.

Hoe kom je erachter wie de eigenaar is van het nummer?
Hoe kom je erachter wie de eigenaar is van het nummer?

instructies:

Stap 1

Pons het nummer in de database van de operator-serviceprovider. Feit is dat telecommunicatiebedrijven de informatie die u opgeeft bij het sluiten van een overeenkomst voor het leveren van communicatiediensten invoeren in speciale databases. Houd er rekening mee dat de informatie in dergelijke databases voortdurend verandert vanwege de grote dagelijkse verbinding en ontkoppeling van nieuwe abonnees. Maar misschien heeft u geluk en vindt u de informatie waarin u geïnteresseerd bent door contact op te nemen met een van deze databases (beter, frisser) van de telecomoperator die u van dienst is. Jouw taak is om zo'n basis te vinden en te kopen. Maar probeer eerst bij uw kennissen te vragen of ze een basis hebben. Het kan zijn dat u niet te veel hoeft te betalen. U kunt de basis van een telecomoperator kopen op grote markten voor radio-elektronica in Moskou (bijvoorbeeld Mitinsky, Savelovsky, Budenovsky). Onthoud dat het kopen van een database niet bepaald een legitieme methode is om abonneegegevens te verkrijgen.

Stap 2

Neem contact op met de rechercheurs. Momenteel kun je op de markt voor detectivediensten veel verschillende bureaus vinden die hun diensten aanbieden om mensen en informatie te vinden. Vaak werken voormalige politieagenten of wetshandhavers met connecties in verschillende ministeries en afdelingen in dergelijke kantoren. Ze kunnen uw taak gemakkelijk aan om te bepalen wie de eigenaar is van het nummer. Maar vergeet niet dat de kosten van dergelijke diensten behoorlijk duur zullen zijn. Maar dergelijke instanties zullen ook de kwaliteit van de ontvangen informatie met een hoge mate van nauwkeurigheid garanderen. U kunt ook een claim indienen als u valse informatie ontvangt.

Stap 3

Als je een sms ontvangt van een onbekend nummer en oproepen met bedreigingen in jouw context, dan kun je veilig contact opnemen met het politiebureau met een officiële verklaring. Wetshandhavingsinstanties zijn verplicht om u te helpen de persoon die u bedreigt te vinden en voor de rechter te brengen in overeenstemming met het wettelijke kader.

Aanbevolen: