Apps Downloaden Op Android-apparaten

Inhoudsopgave:

Apps Downloaden Op Android-apparaten
Apps Downloaden Op Android-apparaten

Video: Apps Downloaden Op Android-apparaten

Video: Apps Downloaden Op Android-apparaten
Video: How to Download an App on Android 2024, Mei
Anonim

Moderne smartphones hebben ons leven in alles vereenvoudigd, zijn computers, navigators, camera's, muziekspelers, gameconsoles, enz. geworden. Daarnaast heeft het Android-platform een eigen officiële winkel gecreëerd waar je allerlei applicaties kunt downloaden. Google play schrijft echter vaak over het gebrek aan geheugen. Hierdoor hebben Android-gebruikers alarm geslagen. Doe dit niet, want deze winkel is niet de enige manier om applicaties te downloaden.

Apps downloaden op Android-apparaten
Apps downloaden op Android-apparaten

instructies:

Stap 1

Download een alternatieve winkel zoals mobogenie. Hij zal je niet schrijven over het gebrek aan geheugen als je apparaat nog 300 MB over heeft. Er zijn veel nuttige toepassingen en alle belangrijke die u gewend bent te gebruiken. U kunt ook de updatemodus configureren, zoals in Google Play.

Stap 2

Weet je nog voordat je programma's, thema's en games op je telefoon downloadde van verschillende sites? Voor de Android is deze mogelijkheid nog steeds beschikbaar. Download de bestanden die je nodig hebt naar je computer, installeer crfxbdfqnt via USB en zet ze over naar een USB-flashstation. U kunt de USB-stick direct in uw computer plaatsen en de bestanden die u nodig heeft overzetten.

Stap 3

Als je wifi hebt, download dan applicaties met de browser van je telefoon. Ga gewoon naar de gewenste site, kies de applicatie en download.

Stap 4

Als je ernstige problemen hebt met internet, vraag dan een vriend om het applicatiebestand te downloaden en via bluetooth naar je over te dragen. Ja, deze functie is nog steeds beschikbaar op Android-apparaten.

Stap 5

Hoe vind ik het gedownloade bestand? Alles is hier eenvoudig, installeer (in sommige versies is het al ingebouwd) de File Commander-applicatie. Het toont alle gegevens over bestanden op de SD-kaart en het ingebouwde geheugen.

Aanbevolen: