Android-apps Op Een Computer Installeren

Android-apps Op Een Computer Installeren
Android-apps Op Een Computer Installeren

Video: Android-apps Op Een Computer Installeren

Video: Android-apps Op Een Computer Installeren
Video: How to Install Android Apps On PC | The Best Android Emulator For Computer 2017 | Bangla Tutorial 2024, Mei
Anonim

Er zijn duizenden mobiele applicaties beschikbaar voor gebruikers van Android-smartphones. Niet altijd kunt u met de hoeveelheid ingebouwd geheugen een spel met een gewicht van enkele gigabytes installeren en proberen te testen. De bescheiden kenmerken van veel gadgets, evenals de vroege versie van het besturingssysteem, zijn een krachtig argument om een Android-emulator op een desktopcomputer te installeren.

Android-apps op een computer installeren
Android-apps op een computer installeren

Wat is een emulator?

Dit is een klein programma dat op een vaste computer of laptop is geïnstalleerd en dat de gebruiker alle functionaliteit van een mobiel besturingssysteem biedt. De hoeveelheid geheugen wordt alleen beperkt door de hoeveelheid vrije ruimte op de harde schijf, in plaats van een aanraakscherm wordt een vingeraanraking vervangen door een gewone klik van een computermuis. Omdat het gemakkelijk te begrijpen is, worden de functies van het virtuele toetsenbord uitgevoerd door het fysieke toetsenbord, maar in dezelfde boodschappers wordt een keuze geboden tijdens het typen.

Installatie en lancering

Op dit moment zijn BlueStacks de meest populaire emulators die de Android-interface kopiëren. Installatie is niet anders dan het installeren van reguliere programma's. Dubbelklik op het bestand met toestemming, selecteer de map en klik. Na het starten van het emulatorprogramma via de snelkoppeling op het bureaublad, krijgen we een volwaardige Android op de computer.

Bij de eerste start, evenals na het kopen van een nieuwe smartphone, moet u de basisparameters configureren: tijd, datum, taal, toetsenbordindeling. Om applicaties uit de Play Store te downloaden, moet u een nieuwe maken of een bestaand Google-account invoeren.

als tijdens of na de installatie de emulator een foutmelding geeft, kun je proberen een eerdere versie van het programma te installeren.

Aanbevolen: