Apps Downloaden Op IPod Touch

Inhoudsopgave:

Apps Downloaden Op IPod Touch
Apps Downloaden Op IPod Touch

Video: Apps Downloaden Op IPod Touch

Video: Apps Downloaden Op IPod Touch
Video: Как скачать приложения на iPod touch 2024, Mei
Anonim

Alle applicaties kunnen exclusief via de App Store worden gedownload naar mobiele apparaten van Apple (iPod Touch, iPhone, iPad). Je kunt de programma's en games die je leuk vindt voor iPod Touch gratis kopen of downloaden met de vooraf geïnstalleerde App Store-applicatie in de speler zelf, of via iTunes, waarmee je je gadget synchroniseert met je computer.

Apps downloaden op iPod touch
Apps downloaden op iPod touch

instructies:

Stap 1

De handigste optie voor het selecteren van programma's voor hun latere installatie op de iPod is om het iTunes-programma te gebruiken, zonder welke volledig werken met een van de mobiele apparaten van Apple onmogelijk is. Als je om de een of andere reden iTunes nog niet op je computer hebt geïnstalleerd, download dan het installatiebestand op de officiële website van het bedrijf op www.apple.com en installeer het programma.

Stap 2

Start iTunes, selecteer "iTunes Store" in het menu en ga naar het tabblad App Store. U moet hier een Apple-account maken, want zonder dit kunt u geen apps voor uw iPod downloaden. Klik eerst op de knop "Inloggen" en vervolgens - "Een nieuw account maken". Accepteer de voorwaarden van de overeenkomst en vul alle velden van het registratieformulier in.

Stap 3

Als je van plan bent om betaalde apps te downloaden, geef dan je creditcardgegevens op. Het kan een debet- of creditcard zijn, of zelfs een virtuele bankkaart. Als u alleen gratis apps uit de App Store wilt gebruiken, selecteert u Geen in de lijst met kaarttypen.

Stap 4

Direct na registratie kun je kiezen uit een enorm aantal applicaties in de App Store, die kunnen worden gesorteerd op categorie, populariteit en andere criteria. Om het programma of de game die je leuk vindt te installeren, klik je op de knop naast het applicatiepictogram. Het kan een app kopen (voor betaalde) of gratis (voor gratis) zijn. De applicatie wordt gedownload naar uw computer.

Stap 5

Sluit uw iPod aan op uw computer via een USB-kabel en synchroniseer door op de overeenkomstige knop in iTunes te klikken. Alle apps die u downloadt, worden overgebracht naar uw iPod en u kunt ze onmiddellijk gebruiken nadat de synchronisatie is voltooid. Wanneer u gekochte games en programma's van iTunes naar een mobiel apparaat overzet, kunt u zowel alle toepassingen als sommige ervan markeren door de programma's die u nodig hebt te markeren in de lijst met programma's voor synchronisatie.

Stap 6

U kunt ook de App Store-app in uw iPod Touch-menu gebruiken om een Apple ID te registreren en apps te downloaden. De procedure is vrijwel hetzelfde als het bovenstaande proces met iTunes op een computer.

Aanbevolen: