Hoe U Uw Megafon-nummer Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Megafon-nummer Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Megafon-nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Megafon-nummer Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Megafon-nummer Kunt Achterhalen
Video: Как узнать свой номер оператор Мегафон телефон Андроид / Секретный код чтобы узнать номер Megafone 2024, Maart
Anonim

Na het kopen van een nieuwe simkaart herinneren abonnees zich niet meteen hun telefoonnummer. Maar je moet het weten om het aan vrienden en familie te geven, geld op je rekening te storten, verschillende diensten te gebruiken. Daarom is het voor velen belangrijk om erachter te komen hoe u uw Megafon-nummer kunt achterhalen.

Hoe u uw megafoonnummer kunt achterhalen
Hoe u uw megafoonnummer kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

De zekerste manier om uw Megafon-telefoonnummer te achterhalen, is door documenten van de gekochte simkaart te vinden. Het bevat niet alleen de nummers zelf, maar ook veel andere belangrijke informatie: tarief, handige telefoons, instellingen, pin- en packcodes.

Stap 2

Het is heel gemakkelijk om je nummer te achterhalen als er een andere gsm-eigenaar naast je zit. Je kunt hem bellen of een sms sturen, dan wordt je telefoon weergegeven.

Stap 3

Maar hoe kom je achter je Megafon-nummer als je anti-identificatie hebt ingeschakeld, er geen geld op je rekening staat of er niemand in de buurt is? En hier zorgden mobiele operators voor hun vergeetachtige abonnees. U kunt de nummers van uw telefoon achterhalen met de opdracht USSD.

Stap 4

Als u een abonnee bent van de regio's Moskou, Centraal, Verre Oosten, Oeral en Wolga, kunt u het commando * 205 # en de beltoets kiezen. Op het telefoonscherm wordt een tiencijferig telefoonnummer weergegeven. Abonnees van de Noordwest-regio, inclusief St. Petersburg, moeten * 127 #, Siberië - * 70 # bellen. Houd er rekening mee dat de service wordt betaald. De kosten bedragen één roebel, maar bij roaming kan dit bedrag hoger zijn.

Stap 5

Velen moeten ook hun Megafon-simkaartnummer op de tablet vinden. Om uw nummers te zien, moet u vanaf een tabletcomputer via het mobiele internet naar de website van de operator www.megafon.ru gaan. Bovenaan de portal wordt niet alleen het telefoonnummer weergegeven, maar ook het saldo van de simkaart. Tegelijkertijd is het verkeer gratis wanneer de gebruiker zich in de thuisregio bevindt.

Stap 6

U kunt uw telefoonnummer op uw mobiel of tablet zelf bekijken. Op een iPhone is deze bijvoorbeeld te vinden in de instellingen onder het gedeelte "telefoon".

Stap 7

Mocht het om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn uw Megafon-nummer op bovenstaande manieren te achterhalen, dan kunt u altijd met uw paspoort contact opnemen met de communicatiesalon. Ze zullen helpen om elk probleem van de abonnee op te lossen.

Aanbevolen: