Hoe U Uw Saldo In Het Megafon Moscow-netwerk Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Saldo In Het Megafon Moscow-netwerk Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Saldo In Het Megafon Moscow-netwerk Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Saldo In Het Megafon Moscow-netwerk Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Saldo In Het Megafon Moscow-netwerk Kunt Achterhalen
Video: МегаФон Россия настройка интернета 2024, April
Anonim

Als u een nummer heeft in het Megafon-netwerk van de hoofdstedelijke regio, kunt u op verschillende manieren uw saldo achterhalen. U kunt een USSD-verzoek doen of een sms-bericht verzenden, waarop u informatie over het saldo ontvangt, de sms-notificatieservice over wijzigingen in het saldo activeren en ook informatie over het rekeningsaldo opvragen met behulp van het Service Guide-systeem.

Hoe u uw saldo in het Megafon Moscow-netwerk kunt achterhalen
Hoe u uw saldo in het Megafon Moscow-netwerk kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

USSD-verzoek is een mogelijkheid om uw saldo te achterhalen door een eenvoudig commando te typen - * 102 # en vervolgens op "bellen" te drukken. Op het telefoonscherm wordt informatie weergegeven over hoeveel geld er nog op de telefoon staat. Deze methode werkt zowel in het thuisnetwerk als in roaming. Zelfs als je telefoon is vergrendeld, kun je op deze manier toch je saldo achterhalen.

Stap 2

Controleer uw saldo via sms - hiervoor moet u een sms-bericht sturen naar het nummer 000100, de inhoud kan absoluut alles zijn. Als reactie ontvang je een sms met informatie over het saldo. In de thuisregio is deze dienst gratis, maar bij roaming wordt sms in rekening gebracht. U kunt het saldo op deze manier niet controleren als uw nummer is geblokkeerd.

Stap 3

Megafon biedt een dienst in de metropoolregio, waarbij informatie over wijzigingen in uw saldo automatisch in de vorm van sms op uw telefoon komt. Voor abonnees van Megafon-Moskou is deze dienst volledig gratis. Om de melding te activeren, stuurt u een sms-bericht naar het nummer 000105600. U kunt het USSD-verzoek * 105 * 600 # gebruiken, bellen. Net als elke andere dienst is sms-saldo verbonden via het Service Guide-systeem.

Stap 4

Een goede optie is om uw saldo te achterhalen en alle aangesloten services volledig te beheren met behulp van het Service Guide-systeem. U moet naar het adres gaan https://sg.megafonural.ru/, "log in" daar en bekijk informatie over uw account. Als u de Service Guide nog nooit hebt gebruikt, moet u eerst uw wachtwoord weten. Kies het commando * 105 * 00 #, bel. Het wachtwoord komt in de vorm van een sms

Stap 5

Megafon biedt alle abonnees de Live Balance-service. Dit is een kans om informatie over uw saldo op het telefoonscherm te bekijken. Het enige dat nodig is, is dat uw mobiele telefoon deze functionaliteit ondersteunt. Om de dienst te activeren, belt u * 105 * 4 * 3 # of * 134 * 1 # en belt u vervolgens. De abonnementskosten voor de Live Balance kunnen variëren, voor sommige servicetarieven in het Megafon-Moskou netwerk is deze service gratis.

Aanbevolen: