Hoe U Uw Rekeningsaldo Op Megafon . Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Rekeningsaldo Op Megafon . Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Rekeningsaldo Op Megafon . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Rekeningsaldo Op Megafon . Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Rekeningsaldo Op Megafon . Kunt Achterhalen
Video: ТВ-приставка МегаФон ТВ | Личный опыт 2024, April
Anonim

U kunt informatie vinden over het saldo van uw telefoon die is aangesloten op het Megafon-netwerk met behulp van de opdracht die ervan wordt verzonden, door de helpdesk te bellen of door het zelfbedieningssysteem op de website te gebruiken.

Hoe u uw rekeningsaldo op Megafon. kunt achterhalen
Hoe u uw rekeningsaldo op Megafon. kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Kies * 100 # op uw mobiele telefoon en druk op de beltoets. Nadat het verzoek is verwerkt, verschijnt een bericht over de accountstatus in Latijnse letters op het scherm van de mobiele telefoon. Deze dienst wordt gratis aangeboden.

Stap 2

Bel het gratis nummer 8-800-333-0500 vanaf uw mobiele telefoon, selecteer de taal van de communicatie. Volg de instructies van de stem in de ontvanger, druk op de benodigde knoppen op de telefoon (u moet drie keer op het cijfer "1" drukken na de instructies), en de machine zal u de staat van uw saldo vertellen. U kunt ook wachten op het antwoord van de telefoniste en hij zal al uw vragen beantwoorden.

Stap 3

Ga naar de website www.megafon.ru. Klik bovenaan de pagina aan de rechterkant op de knop "Servicegids". Voer in de daarvoor bestemde velden uw telefoonnummer en wachtwoord in om toegang te krijgen tot het zelfbedieningssysteem. Als u het wachtwoord nog niet eerder hebt ontvangen, belt u * 105 * 00 # vanaf uw mobiel en drukt u op de belknop. Het wachtwoord voor toegang tot het systeem wordt u per sms toegestuurd. Als het wachtwoord verloren is gegaan of als u het wilt wijzigen, kiest u * 105 * 01 # en drukt u op de beltoets. Het systeem vertelt u wat u moet doen. Bedenk een nieuw wachtwoord en wijs het toe. Eenmaal in de zelfbediening kijk je bovenaan de pagina. Het bevat uw persoonlijke rekeningnummer (telefoonnummer zonder code), saldo en kredietlimiet

Stap 4

Als je vragen hebt over het geld dat je in een bepaalde periode hebt uitgegeven, selecteer dan "Eenmalige Drill Down" in het menu aan de linkerkant. Selecteer in de speciale vensters in welke periode u geïnteresseerd bent en de wijze van informatievoorziening. U ontvangt een gedetailleerd rapport per fax of e-mail. U kunt informatie krijgen over alle oproepen, sms-berichten en verbonden diensten voor elke periode van de laatste zes maanden.

Aanbevolen: