Hoe Geld Te Lenen Bij Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Lenen Bij Megafon
Hoe Geld Te Lenen Bij Megafon

Video: Hoe Geld Te Lenen Bij Megafon

Video: Hoe Geld Te Lenen Bij Megafon
Video: Geld lenen en betaald krijgen; zo doe je dat met DeFi-bank Aave 2024, Mei
Anonim

Wanneer er dringend gebeld moet worden en de balans leeg is, komen er meerdere gedachten tegelijk bij me op: een mobiele telefoon vragen aan een voorbijganger, een openbare telefooncel zoeken. Hoewel het voldoende is om verbinding te maken met het Megafon-netwerk en de leenservice te activeren.

Hoe te lenen van?
Hoe te lenen van?

instructies:

Stap 1

Deze service wordt "Credit of Trust" genoemd en stelt abonnees in staat om iemand te bellen op kosten van een mobiel bedrijf. Hoewel de voorwaarden voor het activeren van de trustleningdienst per regio verschillen, is het verbindingsproces toch overal hetzelfde. Om te beginnen moet u aan bepaalde criteria van het bedrijf voldoen - gebruik de diensten van Megafon gedurende meer dan 4 maanden en besteed in het laatste kwartaal meer dan 600 roebel aan mobiele communicatie.

Stap 2

Om de service "Trust Credit" te activeren, vraagt u uw paspoort aan bij het dichtstbijzijnde servicekantoor en vraagt u de medewerker van de communicatiesalon om het geleende bedrag te berekenen.

Stap 3

Bekijk de informatie over de mogelijke kredietlimiet, die afhankelijk is van de periode dat je de Megafon-aansluiting hebt gebruikt en het bedrag dat aan de aansluiting is besteed. Hoe meer geld u uitgeeft aan Megafon, hoe meer lening u ontvangt.

Stap 4

Kies de combinatie van symbolen * 138 #, druk op de belknop en voer vervolgens het benodigde bedrag in. Zo activeert u de dienst "trustlening".

Stap 5

Kredietfondsen van het Megafon-bedrijf worden slechts drie dagen uitgegeven, waarna ze van de rekening van de abonnee worden afgeschreven. Wil je dus niet weer met een leeg beltegoed komen te zitten, vergeet deze dan niet op tijd op te waarderen.

Stap 6

Aangezien uw uitgaven voor mobiele communicatie in de loop van de maand kunnen stijgen of dalen, wordt uw kredietlimiet dienovereenkomstig opnieuw berekend. Zodra je meer geld gaat uitgeven aan Megafon, loopt de kredietlimiet op. Als u uw abonnee-activiteit vermindert, neemt ook het tegoed af. Bovendien zal het afnemen, zelfs als het saldo van uw telefoonnummer te lang in de niet-verbonden modus heeft gestaan.

Aanbevolen: