Zelf Uw Simkaart Registreren

Inhoudsopgave:

Zelf Uw Simkaart Registreren
Zelf Uw Simkaart Registreren
Anonim

Een SIM-kaart (Subscriber Identification Module) is een kleine plastic rechthoek met een ingebouwde microschakeling. Het slaat informatie op die nodig is om een abonnee in een mobiel netwerk te identificeren. Een simkaart kan worden gekocht bij elk kantoor van een mobiele operator.

Zelf uw simkaart registreren
Zelf uw simkaart registreren

Het is nodig

  • - identiteitsbewijs;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Kies de mobiele operator wiens tariefplan het beste bij je past. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde kantoor om verbinding te maken. U vindt de adressen van de kantoren voor bedrijfscommunicatie op de officiële websites van de operatoren: www.mts.ru (MTS), www.beeline.ru (Beeline), www.megafon.ru (Megafon), www.ru.tele2.ru (Tele2). Gebruik de internetzoekmachines om te zoeken naar regionale telecomoperators

Stap 2

Om verbinding te maken, hebt u een identiteitsbewijs nodig: een paspoort van een burger van de Russische Federatie, in geval van verlies van een paspoort - een tijdelijke identiteitskaart. Militairen kunnen een militair identiteitsbewijs of een militair identiteitsbewijs tonen, samen met een bewijs van inschrijving. Buitenlandse burgers moeten een paspoort hebben met een registratieteken op het grondgebied van de Russische Federatie. Als je jonger bent dan 18 jaar, neem dan contact op met een salon voor mobiele telefoons voor volwassenen om er een simkaart voor te registreren.

Stap 3

Plaats de simkaart na ontvangst in uw telefoon. Houd er rekening mee dat de ingebouwde microschakeling in contact moet staan met de telefooncontacten. Meestal is er een afbeelding van hoe u deze correct in de telefoon plaatst naast de plaats waar de simkaart is geplaatst.

Stap 4

Zet je telefoon aan. Voer uw pincode in. Het wordt aangegeven in de documenten die zijn afgegeven aan de simkaart (PIN1), evenals op de plastic kaart waarvan u de simkaart hebt verwijderd. Als u de pincode meerdere keren verkeerd hebt ingevoerd, vraagt de telefoon u om de pukcode in te voeren. Wees voorzichtig, als u de PUK-code verkeerd invoert, wordt de simkaart geblokkeerd.

Stap 5

Na het invoeren van de codes wordt de simkaart geregistreerd in het netwerk en ziet u de naam van de mobiele provider op het telefoonscherm.

Stap 6

Als uw simkaart al is geregistreerd, maar de volgende keer dat u de telefoon inschakelt, ziet u "niet geregistreerd" op het scherm, neem dan contact op met het kantoor van de operator met uw paspoort. Als het probleem in de microschakeling van de kaart ligt, krijgt u een nieuwe simkaart met hetzelfde nummer. Als de kaart geblokkeerd bleek te zijn omdat je hem enkele maanden niet hebt gebruikt, dan zijn er twee opties voor het ontwikkelen van evenementen. Als uw nummer niet aan de nieuwe abonnee is gegeven en het saldo op de rekening positief is, wordt de simkaart gedeblokkeerd en kunt u deze opnieuw gebruiken. Als uw nummer is toegewezen aan een andere abonnee, wordt u aangeboden om een nieuwe simkaart aan te sluiten.

Aanbevolen: