Hoe Krijg Ik Een Gratis Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Gratis Nummer
Hoe Krijg Ik Een Gratis Nummer

Video: Hoe Krijg Ik Een Gratis Nummer

Video: Hoe Krijg Ik Een Gratis Nummer
Video: HOE MAAK JE EEN LIEDJE? *gratis* | FL STUDIO DEMO 2024, Mei
Anonim

Bijna iedereen weet dat je vanuit heel Rusland gratis kunt bellen naar nummers met de code 8-800 vanaf vaste lijnen en mobiele telefoons. Maar de hoofden van bedrijven en instellingen maken zich misschien zorgen over een andere vraag: waar kun je zo'n nummer krijgen.

Hoe krijg ik een gratis nummer
Hoe krijg ik een gratis nummer

instructies:

Stap 1

Bereid u voor op gesprekken die gratis zijn voor degenen die u bellen en er worden kosten in rekening gebracht. Weeg de voor- en nadelen van een dergelijke beslissing af. Uiteraard zal de populariteit van uw producten en diensten toenemen, ze zullen vaker besteld worden. Maar kunnen de extra inkomsten die hierdoor worden gegenereerd, de kosten van het ontvangen van oproepen dekken? Vertrouw de uitvoering van de juiste berekening toe aan de economische afdeling van uw onderneming of instelling, en krijg pas een gratis nummer nadat de specialisten van deze afdeling een positieve beslissing hebben genomen.

Stap 2

Selecteer een operator die de juiste service biedt. Er zijn er ongeveer twee dozijn op het grondgebied van de Russische Federatie. Vind ze met behulp van zoekmachines. Vergelijk de prijzen voor de diensten die ze leveren, overleg met collega's die al gebruik maken van dergelijke diensten over hoe goed ze worden geleverd door deze of gene operators. Bekijk ook de recensies over dergelijke diensten die op thematische forums zijn geplaatst.

Stap 3

Nadat u uiteindelijk de keuze voor een operator hebt gemaakt, kiest u een tarief dat past bij het budget van uw organisatie. Meestal komen ze ofwel met het inbegrepen aantal minuten, of met een betaling per minuut. Onbeperkte tarieven voor deze service zijn zeldzaam en meestal duur, maar als het budget het toelaat, en de operator heeft zo'n tarief, voel je vrij om het te kiezen.

Stap 4

Geef bij het afsluiten van een contract met een telefoniste onder andere aan naar welk nummer de oproepen worden doorgeschakeld. Veel operators bieden alleen doorschakelen naar vaste nummers. Controleer ook of uw gratis nummer één- of meerkanaals is.

Stap 5

Als een bedrijf of instelling is verhuisd en er wordt doorgestuurd naar een stadsnummer, meld dit dan zeker aan de telefoniste. In dit geval kunt u het gratis nummer hetzelfde laten, bekend bij de reeds gevormde klantenkring, en wordt doorgeschakeld naar een nieuw nummer. Zo'n snelle wijziging van het nummer voor doorschakeling wordt uitgevoerd door bijna alle operatoren die een dergelijke dienst aanbieden.

Aanbevolen: