Hoe Krijg Ik Gratis Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Gratis Sms
Hoe Krijg Ik Gratis Sms

Video: Hoe Krijg Ik Gratis Sms

Video: Hoe Krijg Ik Gratis Sms
Video: Hoe krijg je gratis SonyVegasPro14? - [ Tutorial ] - [#4 ] - 2024, April
Anonim

Elk jaar komt mobiele communicatie het leven van steeds meer mensen binnen. Mobiele telefoons zijn nu bijna op het hoogtepunt van hun populariteit, mensen bellen en schrijven veel. Er zijn ook echte sms-maniakken die veel geld uitgeven aan sms naar iedereen die niet lui is. Maar u kunt gratis berichten verzenden via internet.

Door te betalen voor communicatiediensten, kunt u een bonus krijgen in de vorm van een pakket gratis sms
Door te betalen voor communicatiediensten, kunt u een bonus krijgen in de vorm van een pakket gratis sms

Noodzakelijk

Dus om gratis te sms'en, hebben we een computer nodig die toegang heeft tot het World Wide Web. IP-telefonie is inmiddels wijdverbreid. Op internet vindt u verschillende sites die ons kunnen helpen bij het uitvoeren van onze plannen

instructies:

Stap 1

Ga naar de site om sms te verzenden. Laat maar zo www.webmobile.biz, een redelijk gebruiksvriendelijke en duidelijke site. Eerst zoeken we (als we dat nog niet weten) de operator van de abonnee aan wie we een bericht willen schrijven. We worden doorgestuurd naar de site van de geselecteerde operator

Stap 2

In het volgende venster moet u het abonneenummer van de ontvanger invoeren en een test van het sms-bericht zelf schrijven. Als u in het Russisch schrijft, kunnen we slechts 60 tekens accommoderen. Maar als u Russische woorden in transliteratie schrijft, kunt u maximaal 135 tekens gebruiken.

Stap 3

Voordat we het bericht direct verzenden, kunnen we een van de extra opties in-/uitschakelen. We kunnen bijvoorbeeld de "geheimhouding" van het verzonden bericht definiëren. Dit betekent dat de ontvanger het bericht niet kan bekijken zonder een speciaal wachtwoord in te voeren. U kunt ook de exacte bezorgtijd van berichten instellen door de dag, het uur, de minuten en de seconden te selecteren. Nu voeren we een speciaal cijfer uit de afbeelding in en klikken op de knop SMS verzenden. Het is alles.

Stap 4

Er is nog een mogelijkheid om gratis te sms'en. Veel mobiele operators bieden hun klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende bonusprogramma's. Dit kunnen sms-pakketten zijn die worden verstrekt voor een bepaald bedrag dat wordt besteed aan het betalen van communicatiediensten. U kunt nagaan of uw operator dergelijke diensten heeft door de helpdesk te bellen, die meestal gratis is voor gebruikers.

Aanbevolen: