Hoe Krijg Je Een Gratis Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Gratis Mobiele Telefoon
Hoe Krijg Je Een Gratis Mobiele Telefoon

Video: Hoe Krijg Je Een Gratis Mobiele Telefoon

Video: Hoe Krijg Je Een Gratis Mobiele Telefoon
Video: Gratis mobiel bellen doe je zo 2024, Mei
Anonim

Niemand geeft gratis mobiele telefoons weg. Vaak maakt dit allemaal deel uit van de marketingtruc om klanten aan te trekken, wat inhoudt de aankoop van een telefoon op krediet zonder een eerste betaling, deelname aan loterijen en soortgelijke evenementen, enzovoort.

Hoe krijg je een gratis mobiele telefoon
Hoe krijg je een gratis mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Lees meer over de lopende loterijen en loterijen, bezoek de openingen van verschillende winkels, winkel- en amusementscentra, neem deel aan enquêtes en registreer op thematische bronnen om tijdig informatie te ontvangen over dergelijke evenementen in uw stad. Dit is een nogal twijfelachtige methode, maar in sommige gevallen is het effectief.

Stap 2

Geef bij deelname aan loterijen altijd echte gegevens op en wees uiterst voorzichtig met services waarvoor een bericht of bevestiging moet worden verzonden door een code naar uw telefoon te sturen om een gebruikersaccount te activeren. Het is heel goed mogelijk dat dit gewoon een andere truc van de oplichters is.

Stap 3

Woon seminars van fabrikanten bij voor gebruikers van apparatuur van een specifieke fabrikant. Het is goed mogelijk dat ze mobiele telefoons uitdelen aan de meest actieve deelnemers. Lees ook over promoties van fabrikanten, waarin het mogelijk is om een mobiele telefoon te krijgen.

Stap 4

Krijg je telefoon gratis als je een ander product koopt. Dit wordt vaak toegepast door winkels voor mobiele telefoons om meer klanten aan te trekken. Een dergelijke mogelijkheid is ook beschikbaar bij het aanvullen van het saldo voor een bepaald bedrag of bij het registreren van een nieuwe simkaart - ontdek de details bij de verkooppunten van mobiele elektronica in uw stad.

Stap 5

Let ook op de klantafdelingen van de operators. Vaak verkopen ze ook simkaarten, en bij het gelijktijdig aanvullen van het saldo krijgen klanten een mobiele telefoon. Lees meer op de officiële websites van de exploitanten van uw stad. Er kan ook een min zijn - de telefoon aan een specifiek nummer binden. Of het apparaat kan alleen werken met simkaarten van deze operator.

Aanbevolen: