Hoe Een Torpedo Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Torpedo Te Demonteren?
Hoe Een Torpedo Te Demonteren?

Video: Hoe Een Torpedo Te Demonteren?

Video: Hoe Een Torpedo Te Demonteren?
Video: Versnellingskabel vervangen oude fiets - Sturmey Archer 3 speed 2024, Mei
Anonim

Soms moet een automobilist een torpedo demonteren, maar is er geen tijd of geld om contact op te nemen met een specialist. In dit geval moet u al het werk zelf doen. In dit geval moet u uiterst voorzichtig zijn om de verschillende componenten niet te beschadigen.

Hoe een torpedo te demonteren?
Hoe een torpedo te demonteren?

Noodzakelijk

set schroevendraaiers

instructies:

Stap 1

Koppel alle accukabels los die naar de torpedo leiden. Verwijder daarna de asbak, indien aanwezig in de structuur van de middenconsole.

Stap 2

Gebruik een lange dunne schroevendraaier om de noodschakelaar en de elektrische ruiten te verwijderen. Als je een camera hebt, noteer dan de locatie van de connectoren. Markeer ze anders met een potlood of schets in een vooraf voorbereid notitieboekje. Dit is nodig om de verbindingen in de toekomst niet te verwarren, wat kan leiden tot uitval van een aantal apparaten.

Stap 3

Maak het montageframe van de schakelhendel los, dan ziet u de interne schroeven, die kunnen worden losgedraaid met een geschikt gereedschap. Haal de voorkant van de console eruit. Stap uit de lade die wordt gebruikt voor het opbergen van kleine spullen.

Stap 4

Pak de radiobandrecorder bij de randen vast, roer een beetje en trek hem dan naar u toe om hem van het dashboard te verwijderen. Het ventilatierooster wordt op dezelfde manier verwijderd. Open het dashboardkastje, zoek de clips erin en draai ze los. Haal het dashboardkastje eruit en maak de gloeilampdraden los. Als uw automodel is uitgerust met een boordcomputer, koppel deze dan voorzichtig los en verwijder deze van de console.

Stap 5

Verwijder de schroeven waarmee de bekleding van het verwarmingspaneel is bevestigd. Verwijder de schakelaars. Verwijder de onderste bekleding van het dashboard. Zoek de schroeven eronder waarmee de zijpaneelbekleding is bevestigd, die ook moet worden verwijderd.

Stap 6

Verwijder de contactschakelaar. Het stuurwiel en de stuurkolombekleding kunnen dan worden verwijderd. Draai de bevestigingsschroeven van het instrumentsamenstel los en koppel hun combinatie los.

Stap 7

Wrik de sproeiers van de voorruit omhoog met een platte schroevendraaier en verwijder ze voorzichtig. Draai de schroefbevestigingen aan beide zijden van de torpedo en in de mondstukken los. Dit moet heel voorzichtig gebeuren om de voorruit niet te beschadigen.

Stap 8

Koppel de dimmerconnectoren los, waarna u kunt beginnen met het demonteren van het paneel. Trek de torpedo voorzichtig naar buiten om beschadiging van de aanslagen te voorkomen. Houd er rekening mee dat deze samen met de luchtkanalen wordt verwijderd.

Aanbevolen: