Een Subwoofer Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Subwoofer Kiezen
Een Subwoofer Kiezen

Video: Een Subwoofer Kiezen

Video: Een Subwoofer Kiezen
Video: How to Choose the Right Subwoofer | Room Consideration | Home Theater Basics 2024, Mei
Anonim

Heb je de beste auto ter wereld en heb je geen geluid van hoge kwaliteit voor volledig geluk? We gaan een subwoofer kiezen.

Een subwoofer kiezen
Een subwoofer kiezen

instructies:

Stap 1

De winkel zal je zeker vertellen dat er passieve en actieve subwoofers zijn. Verkopers zullen duidelijk maken welke je wilt. Active onderscheidt zich doordat het een ingebouwde versterker heeft. Dit betekent dat je het bijna nooit hoeft te configureren. Het nadeel van een actieve subwoofer is de kwaliteit van het weergegeven geluid, die veel lager is dan de geluidskwaliteit pass

Stap 2

Nu over de ontwerpkenmerken. Gesloten subwoofers hebben een gesloten behuizing, basreflex-type - hebben een gleuf en een pijp voor het aanpassen van lage frequenties. Sommige combinaties van de eerste twee zijn band-type subwoofers, je kunt ook een subwoofer kiezen met een passieve radiator (ze hebben een tweede luidspreker). Het volume van de subwoofers is afhankelijk van de positie in de auto.

Stap 3

Compacte subwoofers moeten ook worden opgemerkt. De meeste kopers worden tot hen aangetrokken door de relatief lage prijs, de ruimtebesparing in de auto door de kleine afmetingen, het gemak van afstelling. Het nadeel is dat het niet luid genoeg is.

Stap 4

Bepaal bij het kiezen van een subwoofer wat je wilt: of je klaar bent om het interieur van de auto op te offeren of niet, of je genoeg tijd hebt om hem in te stellen, welke middelen je hebt. Als je niet beperkt bent in geld, dan kun je het je best veroorloven om naar professionals te gaan, ze zullen zeker precies doen wat je nodig hebt.

Aanbevolen: