Een Tablet Kiezen Om Op Een Computer Te Tekenen

Inhoudsopgave:

Een Tablet Kiezen Om Op Een Computer Te Tekenen
Een Tablet Kiezen Om Op Een Computer Te Tekenen

Video: Een Tablet Kiezen Om Op Een Computer Te Tekenen

Video: Een Tablet Kiezen Om Op Een Computer Te Tekenen
Video: 5 Free (and Really Good) Drawing & Painting Apps 2024, April
Anonim

Er zijn steeds meer tekeningen nodig die niet in potlood en verf worden getekend, maar in grafische afbeeldingen. Een computermuis biedt niet zoveel tekenmogelijkheden als de goede oude schrijfinstrumenten. En daar was een geweldige oplossing voor. Een tablet is een combinatie van computergraphics en gemak.

Een tablet kiezen om op een computer te tekenen
Een tablet kiezen om op een computer te tekenen

instructies:

Stap 1

Maar grafische tablets zijn natuurlijk niet alleen nodig om te tekenen, ze worden gelijkgesteld met een muis en een touchpad. Het gemak van het gebruik van de tablet is dat je de cursor kunt besturen met een pen of een gewone vinger. Dit is handiger en vertrouwder voor de meeste mensen. Een paar dagen is voldoende om te beheersen, en dan kun je gewoon genieten van je werk en plezier hebben. Maar dit alles is op voorwaarde dat het apparaat correct is geselecteerd en aan de behoeften voldoet. Tabletten zijn er in verschillende maten. Maar miniatuurtjes zijn onhandig in gebruik en omvangrijke nemen te veel ruimte in beslag. Het meest optimale formaat is A4, het formaat van een normaal liggend vel.

Stap 2

De meeste professionele apparaten hebben een touchscreen-display. Ze zijn drukgevoelig en u kunt de resultaten binnen handbereik zien. Kies de resolutie volgens uw behoeften. Als je voor de lol een grotere tablet koopt, of deze nog niet hebt gebruikt, zou 1000 lijnen per inch voldoende moeten zijn. In professionele tablets die worden gebruikt voor documentatie, het maken van tekeningen en nog meer voor fotoverwerking, moet de resolutie minimaal 4000-5000 lijnen zijn.

Stap 3

De moderne tablet wordt geleverd met een draadloze pen. Het wordt opgeladen via batterijen of via draadloze interfaces. De displays detecteren de kantelhoek en druk van de pen, voor een totaal van ongeveer 500 posities. De borstel heeft een zachte punt. Bij redelijk frequent gebruik moet het om de 2-3 maanden worden vervangen. Soms heeft een elektronische pen een of twee knoppen die de programmeerbare muistoetsen herhalen. Het doel ervan kan op verzoek van de gebruiker worden gewijzigd. Ook hebben sommige modellen een handige gum.

Stap 4

Om onnodig bewegen te voorkomen, hebben veel tablets sneltoetsen. Daarnaast kan er een draadloze touch-muis bij de pen worden geleverd.

Aanbevolen: