Hoe Een PDA Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een PDA Te Russificeren?
Hoe Een PDA Te Russificeren?

Video: Hoe Een PDA Te Russificeren?

Video: Hoe Een PDA Te Russificeren?
Video: HOE RUSSIFY XIAOMI 70MAI VAN DE DVR-FIRMWARE, GELUID EN GESPROKEN COMMANDO ' S 2024, Mei
Anonim

Steeds meer mensen kopen apparatuur op buitenlandse sites om geld te besparen. Aangekochte artikelen zijn onder meer laptops, mobiele telefoons, digitale camera's en PDA's. Nadat de goederen in handen van de koper zijn, is de enige extra handeling die moet worden gedaan de toevoeging van een Russisch toetsenbord in het geval van het kopen van een laptop, en Russification in het geval dat een PDA of een mobiele telefoon is gekocht. Het is niet zo moeilijk om een PDA te russificeren, slechts een paar simpele stappen zijn voldoende.

Hoe een PDA te russificeren?
Hoe een PDA te russificeren?

instructies:

Stap 1

Controleer allereerst de pakketbundel van de PDA op de aanwezigheid van een schijf met drivers en een datakabel voor aansluiting op een computer. Als ze ontbreken, zorg er dan voor dat u ze van tevoren koopt. Download stuurprogramma's van internet, evenals een crack voor uw versie van het besturingssysteem. U vindt de kabel zowel in de servicecentra van uw stad als op internet.

Stap 2

Synchroniseer uw PDA met uw computer. Installeer drivers op uw computer en sluit uw PDA aan. Zorg ervoor dat het synchronisatieprogramma uw PDA "ziet". Kopieer alle programma's en documenten die op uw PDA staan en verwijder deze vervolgens. Dit moet worden gedaan om de Russificatie zo succesvol mogelijk te laten zijn, zonder ongelukken.

Stap 3

Voer het crack-installatieprogramma uit. Wacht tot de installatie is voltooid, klik vervolgens op de knop "OK" en wacht tot de PDA klaar is met laden. Selecteer de menutaal en de invoertaal en stel in beide gevallen de Russische taal in. Nadat u de PDA hebt aangezet, kopieert u alle eerder geïnstalleerde documenten en programma's en gebruikt u uw Russified mobiele computer.

Aanbevolen: