Hoe Sony Ericsson Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Sony Ericsson Te Russificeren
Hoe Sony Ericsson Te Russificeren

Video: Hoe Sony Ericsson Te Russificeren

Video: Hoe Sony Ericsson Te Russificeren
Video: Sony Ericsson S500i 2024, Mei
Anonim

Het kopen van een telefoon in het buitenland is de laatste tijd vooral populair vanwege de duidelijke kostenbesparingen. De nieuwste modellen telefoons, die nog niet op de Russische markt voor mobiele apparaten zijn betreden, kunnen gemakkelijk worden gekocht voor een prijs die veel lager is dan wat er in winkels voor wordt gevraagd. Toegegeven, dit roept een duidelijk probleem op met Russification, maar het kan eenvoudig worden opgelost met behulp van speciale programma's of de diensten van een servicecentrum.

Hoe Sony Ericsson te russificeren
Hoe Sony Ericsson te russificeren

instructies:

Stap 1

Bij het Russificeren van een Sony Ericsson-telefoon is het de moeite waard om de keuze van de firmware met bijzondere zorg te overwegen. Het wordt aanbevolen om de Russischtalige firmware te downloaden van de officiële website om overlappingen met de installatie te voorkomen. En om de telefoon opnieuw te flashen, moet u deze eerst synchroniseren met uw computer.

Stap 2

Hiervoor hebben we een datakabel en een driver voor een computer nodig. Als ze niet in het telefoonpakket zitten, kun je de stuurprogramma's downloaden van de officiële website en de datumkabel bestellen of kopen bij een winkel met mobiele apparatuur, die genoeg is in elke stad. Installeer het stuurprogramma en synchroniseer uw telefoon met uw computer.

Stap 3

Synchroniseer uw telefoon met uw computer met behulp van speciale software. Zorg ervoor dat de software de telefoon "ziet" en voer vervolgens het programma uit om de telefoon te flashen. Als u deze methode gebruikt, zorg er dan voor dat u de originele firmwareversie behoudt. Dit voorkomt dat u uw telefoon beschadigt als de nieuwe firmware niet werkt.

Stap 4

Nadat je je telefoon hebt geflitst, moet je het toetsenbord russificeren. U kunt dit zowel doen door het op internet te bestellen als door het bij een willekeurig servicecentrum te kopen. In deze servicecentra kunt u ook een volledige Russification bestellen voor het geval u denkt dat u niet zult slagen of dat u niet over de kennis beschikt om deze bewerking uit te voeren.

Aanbevolen: