Hoe Nokia Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Nokia Te Russificeren
Hoe Nokia Te Russificeren

Video: Hoe Nokia Te Russificeren

Video: Hoe Nokia Te Russificeren
Video: Nokia 7.2: How to change the language? (works also for Nokia 3.2/4.2/5.2) 2024, Mei
Anonim

In de meeste gevallen zie je in winkels Nokia-telefoons al Russified, dat wil zeggen met een Russisch toetsenbord, ondersteuning voor Russische codering en lay-out. Degenen die een telefoon in het buitenland willen kopen, kunnen vroeg of laat worden geconfronteerd met het feit dat hun telefoon geen Russisch verstaat en deze zowel afdrukken als lezen. Om Nokia-telefoons te russificeren, volstaat het om een paar eenvoudige stappen te nemen.

Hoe Nokia te russificeren
Hoe Nokia te russificeren

instructies:

Stap 1

Flash uw telefoon opnieuw met de Russische firmware voor uw model. De telefoon na de firmware zal alleen verschillen doordat hij de Russische lay-out begint waar te nemen en in het Russisch geschreven sms-berichten kan lezen. Om uw telefoon opnieuw te flashen, synchroniseert u deze met uw computer via een datakabel. Ook heb je stuurprogramma's, een knipperend programma en de firmware zelf met Russische ondersteuning nodig. U kunt dit allemaal downloaden op internet.

Stap 2

Bestel een toetsenbord voor je telefoon - op de officiële nokia-website of in een andere online winkel. Dit is nodig om het voor u gemakkelijker te maken om sms op uw telefoon te typen - u kunt zien hoe vaak u op de knop moet drukken om de gewenste letter te krijgen. Gebruik voor het demonteren van de telefoon een speciale zeskantschroevendraaier die u in elke gereedschapswinkel kunt vinden.

Stap 3

Als deze handelingen te ingewikkeld voor je blijken te zijn, riskeer het dan niet en geef je telefoon aan Russification. Het kost niet veel, en nadat u een Russified-telefoon in het bedrijfsleven hebt geprobeerd, zult u geen spijt krijgen van het uitgegeven geld.

Aanbevolen: