Hoe U Uw Tv-formaat Kiest

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tv-formaat Kiest
Hoe U Uw Tv-formaat Kiest

Video: Hoe U Uw Tv-formaat Kiest

Video: Hoe U Uw Tv-formaat Kiest
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, April
Anonim

Wanneer je besluit een nieuwe tv te kopen, is het eerste waar je aan denkt de schermgrootte. Inderdaad, schermdiagonaal is cruciaal voor een comfortabele tv-kijkervaring.

Hoe u uw tv-formaat kiest
Hoe u uw tv-formaat kiest

instructies:

Stap 1

Om het juiste tv-formaat voor uw huis te kiezen, dat een diagonaal van 15 tot 60 inch of meer kan hebben, moet u de grootte van de kamer weten waarin de tv zal worden geïnstalleerd, evenals de locatie van het meubilair in de Kamer. Bedenk daarnaast meteen of de tv aan de muur komt te hangen, of op een standaard gaat staan.

Stap 2

Als je de toekomstige locatie van de tv in de kamer weet, kun je de diagonaal van het scherm berekenen op basis van de afstand van de tv tot waar je hem gaat kijken. De diagonaal van de tv moet worden gekozen op basis van de persoonlijke perceptie van het televisiebeeld, maar als dit moeilijk voor je is, gebruik dan een eenvoudig advies: de afstand van het scherm tot de ogen moet gelijk zijn aan 5 schermdiagonalen. Met andere woorden, als de afstand van de bank tot de muur waar de tv aan hangt 4 meter is, dan is de optimale schermgrootte in jouw situatie 81 cm of 32 inch.

Stap 3

U kunt ook de geschatte tabel gebruiken om de grootte van uw tv te vinden (zie afbeelding):

Aanbevolen: