Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Cel

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Cel
Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Cel

Video: Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Cel

Video: Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Cel
Video: How to use Phone as Webcam 2024, Mei
Anonim

Dankzij de mogelijkheden van veel telefoons kunnen ze als webcam worden gebruikt. Hiervoor moet een speciale applicatie worden geïnstalleerd, die wordt geselecteerd afhankelijk van het besturingssysteem dat de mobiele telefoon bestuurt.

Hoe maak je een webcam van een cel
Hoe maak je een webcam van een cel

instructies:

Stap 1

Voor Android-mobiele telefoons is er een programma genaamd USB Webcam voor Android. Het wordt gratis verspreid, dus het kan gratis worden gedownload van de officiële website https://www.placaware.com. Start een webbrowser, ga naar dit adres, selecteer de gewenste versie en download deze naar de harde schijf van uw computer. Installeer het programma om je Android-telefoon voor Skype, Windows Live Messenger en andere diensten als webcam te gebruiken. Geluid wordt alleen overgebracht naar toepassingen zoals VirtualDub en VLC Media Player. Gebruik de USB-interface om verbinding te maken.

Stap 2

Om je iPhone als webcam te gebruiken, gebruik je een programma genaamd PocketCam. Er zijn versies van de applicatie voor de besturingssystemen Windows en Mac OS X. Na installatie van PocketCam wordt de webcam automatisch gedetecteerd in alle programma's die zijn ontworpen voor videocommunicatie, met uitzondering van iChat. Gegevensoverdracht vindt plaats via Wi-Fi, wat volledige bewegingsvrijheid biedt, het nadeel is de videovertraging van 1 seconde. Microfoonbediening wordt ondersteund. App officiële website:

Stap 3

Voor BlackBerry-apparaten, maar ook voor telefoons met Windows Mobile, Symbian S60, UIQ 3.0 is er het Mobiola Web Camera-programma. De gegevensoverdracht vindt plaats via USB of Wi-Fi. Met deze applicatie kun je de helderheid van de afbeelding wijzigen, uitbreiden, video's en foto's opslaan. Microfoonbediening wordt niet ondersteund. Officiële website:

Stap 4

Een ander programma voor Windows Mobile-telefoons is Webcamera Plus. Gegevensoverdracht vindt plaats via USB, Wi-Fi, GPRS / 3G, Bluetooth - naar keuze van de gebruiker. Ondersteunde instellingen voor framesnelheid, beeldkwaliteit, enz. Er is ondersteuning voor een microfoon. Volg de link naar de ontwikkelaarssite om de applicatie te bekijken:

Stap 5

Voor mobiele telefoons die met java-applicaties werken, is er een FoxCam-programma. Om het te laten werken, is telefonische ondersteuning voor jsr-82 en mmapi vereist. De gegevensoverdracht vindt plaats via USB of Bluetooth.

Aanbevolen: