Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Camcorder

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Camcorder
Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Camcorder

Video: Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Camcorder

Video: Hoe Maak Je Een Webcam Van Een Camcorder
Video: How To Use Camcorder/DSLR/Videocam as Webcam (2020) 2024, Mei
Anonim

Moderne technologieën maken het mogelijk om videoconferenties te organiseren en met meerdere mensen tegelijk te communiceren, hun gezichten te zien, zonder het huis te verlaten. Met behulp van videoconferentie kunt u contact opnemen met elke gesprekspartner die zich overal ter wereld bevindt en alle benodigde vragen in de juiste hoeveelheid tijd bespreken. Meestal worden moderne webcams gebruikt voor videoconferenties, maar sommige mensen hebben niet de tijd of het geld om dit apparaat aan te schaffen. Wat als u geen webcam heeft, maar u wilt contact opnemen met iemand via videocommunicatie via internet? Een gewone digitale videocamera zal u helpen.

Hoe maak je een webcam van een camcorder
Hoe maak je een webcam van een camcorder

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een videocamera op het systeem aan te sluiten, is door de Video for Windows-interface te gebruiken - video die van de camera wordt ontvangen via de 1394-interface kan worden verkregen via DirectShow. Niet iedereen heeft echter deze interface, en ook niet iedereen heeft een tv-tuner en een video-ingang, waarop je via de analoge uitgang direct een webcam kunt aansluiten.

Stap 2

Als u niet over de vereiste interfaces en ingangen beschikt, gebruikt u het programma Te Veo Video Suite. Dit programma wordt door elke camcorder ondersteund en u kunt het gratis gebruiken.

Stap 3

Download het programma en registreer u op teveo.com zodat uw camera in de hoofdcameralijst verschijnt. Krijg een link naar het adres van de camera op het netwerk - daarna kunt u eenvoudig een afbeelding van uw camera krijgen door op de naam in de algemene lijst te klikken. E-mail het exacte adres van de camera naar alle conferentiedeelnemers zodat u kunt communiceren.

Stap 4

Aangezien dit programma in de gratis versie het werken met geluid niet ondersteunt, moet u Net Meeting bovendien configureren om niet alleen de gesprekspartners te kunnen zien, maar ook om ze te horen en hun vragen te beantwoorden.

Stap 5

Verbind bovendien het SoftCam-hulpprogramma met dit programma, waarmee u elke video van het scherm van uw besturingssysteem kunt vastleggen. Installeer SoftCam, start ScenalyzerLive en specificeer in de NetMeeting-instellingen SoftCam als het video-opnameapparaat. Plaats het video-opnamevenster op het ScenalyzerLive-venster en rek het uit tot de gewenste grootte.

Stap 6

Zo kunt u op het netwerk communiceren met zowel videobeelden als audio met behulp van een computermicrofoon.

Aanbevolen: