Hoe Kom Je Erachter Aan De Hand Van De Naam Van De Cel?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Aan De Hand Van De Naam Van De Cel?
Hoe Kom Je Erachter Aan De Hand Van De Naam Van De Cel?

Video: Hoe Kom Je Erachter Aan De Hand Van De Naam Van De Cel?

Video: Hoe Kom Je Erachter Aan De Hand Van De Naam Van De Cel?
Video: Excel8 Herhaling celnamen 2024, Mei
Anonim

Soms wordt het nodig om de naam van de mobiele telefoon te achterhalen om contact op te nemen met deze of gene abonnee. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat dit niet genoeg is om het gewenste nummer te vinden, maar dankzij verschillende diensten en hulpdiensten is het goed mogelijk om dit te doen.

Hoe kom je erachter aan de hand van de naam van de cel?
Hoe kom je erachter aan de hand van de naam van de cel?

instructies:

Stap 1

Gebruik het internet. Er is een mening dat sommige methoden voor het identificeren van de achternaam van een cel illegaal zijn. Er is echter geen exacte informatie in de Russische wetgeving over deze kwestie, dus als u het abonneenummer moet achterhalen, kunt u dit op de snelste en gemakkelijkste manier doen.

Stap 2

Start je zoektocht door gebruik te maken van social media. Bij het invullen van een profiel kan een persoon zijn mobiele telefoonnummer aangeven. Als je geluk hebt, kun je het celnummer gewoon op achternaam achterhalen. Als het telefoonnummer niet in het profiel staat, probeer dan te schrijven naar de vrienden van de persoon waarin je geïnteresseerd bent. Vertel hen de reden waarom u contact met hem moet opnemen en het is mogelijk dat zij u zullen helpen. U moet beginnen met degenen die het vaakst opmerkingen achterlaten op de pagina van de gebruiker of die zijn opgenomen in de lijst met zijn beste vrienden.

Stap 3

Voer de achternaam van de persoon in een van de internetzoekmachines in. Stel uw zoekopdracht zo samen dat u tussen honderdduizenden resultaten precies die ene kunt vinden die u nodig heeft. Schrijf bijvoorbeeld "Ivanov Moskou mobiel". Geef indien mogelijk andere details op. Misschien heeft de persoon advertenties geplaatst en heeft hij zijn eigen site met de coördinaten die erop zijn aangegeven voor communicatie.

Stap 4

Probeer erachter te komen aan de hand van de achternaam van de cel via een van de gratis zoekdatabases, bijvoorbeeld www.poiski-people.ru. Voer de achternaam in van de persoon die u wilt zoeken. Dit is voldoende om de nodige informatie te verkrijgen. Als u andere informatie weet, zoals de naam van de persoon of de woonplaats, vermeld deze dan ook. Dit zal de kans op succes enorm vergroten.

Stap 5

Zoek hulp bij de politie als de persoon die u zoekt bijvoorbeeld een misdrijf heeft gepleegd of een vermiste vriend of kennis is. De politie of het parket kan naar een vergadering gaan en een verzoek indienen bij de mobiele bedrijven, die in reactie daarop een lijst met nummers zullen verstrekken die op deze naam zijn geregistreerd.

Stap 6

Krijg rechtstreeks hulp van mobiele bedrijven. Hoewel specialisten in kantoren niet verplicht zijn om dergelijke diensten te verlenen, kunnen ze u, als u ze probeert wit te maken, toch helpen en proberen een mobiele telefoon op naam te vinden. Het is echter helemaal niet nodig dat de abonnee in hun database staat.

Aanbevolen: