Hoe Bel Je Naar Polen

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Polen
Hoe Bel Je Naar Polen

Video: Hoe Bel Je Naar Polen

Video: Hoe Bel Je Naar Polen
Video: Вязание: ОБУЧАЮЩИЙ МАСТЕР КЛАСС для начинающих ажурная кофточка крючком ВАСИЛЬКОВОЕ ПОЛЕ ЧАСТЬ 2 2024, Mei
Anonim

U kunt naar Polen zowel mobiel als vast bellen. Internationale belregels kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van het land waaruit u belt. Daarnaast kun je ook bellen via Skype.

Hoe bel je naar Polen
Hoe bel je naar Polen

Internationaal bellen naar Polen voor Oekraïne en Rusland

Er zijn eenvoudige regels voor het kiezen van een internationaal nummer. Om naar een ander land te bellen, moet u de interlokale code invoeren, dan de internationale code, dan de landcode die u wilt bellen, het netnummer en het telefoonnummer zelf.

Als u bijvoorbeeld vanuit Oekraïne naar Polen wilt bellen vanaf een vaste telefoon, moet u 00-48-22-112-23-23 bellen. In dit geval is "00" de exit-code, "48" is de Poolse code, "22" is de stadscode van Warschau en vervolgens het 7-cijferige stadsnummer van de abonnee. Als u vanaf een mobiele telefoon vanuit Oekraïne naar Polen moet bellen, gebeurt dit op bijna dezelfde manier als vanaf een vaste lijn. Maar in plaats van de afsluitcode "00" moet u het "+"-symbool invoeren. Het zal er zo uit zien: + 48-22-112-23-23. Een oproep naar Polen vanuit Rusland volgt hetzelfde principe, alleen moet u een andere internationale code invoeren.

Dus om Polen vanuit Rusland te bellen met een vaste telefoon, moet u "8" (interlokale code) kiezen, dan wachten op de kiestoon en "10" kiezen (code voor internationale gesprekken), en dan moet u de Polen invoeren code, Warschau code (of een andere stad) en het abonneenummer. Om Warschau te bellen, moet u in totaal 810-48-22-112-23-23 bellen.

Een oproep naar Polen vanuit Rusland vanaf een mobiele telefoon gaat op dezelfde manier. Het enige is dat u in plaats van de code "810" het "+"-teken kunt invoeren. En het nummer is + 48-22-223-23-23.

Wordt er vanaf een vaste telefoon gebeld, dan zijn de kosten van één minuut gesprek afhankelijk van de telefoonmaatschappij en het aangesloten tarief. Ook kunnen de kosten veranderen als de oproep op een feestdag of 's nachts is gedaan.

Wat betreft bellen vanaf een mobiele telefoon, dan zijn de kosten in dit geval veel lager in vergelijking met vaste telefoons. Maar het hangt allemaal af van het land van waaruit wordt gebeld, de mobiele operator en het gekozen tarief.

Internationaal bellen naar Polen via Skype

De gemakkelijkste manier is om naar Polen (of een ander land) te bellen via een speciaal communicatieprogramma - Skype. Bovendien is het helemaal gratis. Het enige dat u nodig heeft, is een geïnstalleerd programma op uw computer en toegang tot internet (hetzelfde voor uw gesprekspartner). Met dit programma kunt u de gesprekspartner zien (als u een webcam heeft), en direct foto's, documenten en andere bestanden verzenden om uit te wisselen.

Aanbevolen: