Hoe Sms'en Naar Polen

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Polen
Hoe Sms'en Naar Polen

Video: Hoe Sms'en Naar Polen

Video: Hoe Sms'en Naar Polen
Video: Nastya and the story about mysterious surprises 2024, Mei
Anonim

SMS-berichten spelen een grote rol in de moderne communicatie. Ze stellen je in staat om snel informatie over te brengen, verslag uit te brengen over de afgelopen dag, of gewoon iemand eraan te herinneren dat ze zich hem herinneren en zich zorgen over hem maken. Moderne communicatietechnologieën maken het mogelijk om berichten naar alle operators in alle uithoeken van de wereld te sturen, inclusief Polen.

Hoe sms'en naar Polen
Hoe sms'en naar Polen

instructies:

Stap 1

Profiteer van gratis sms-diensten van mobiele operators in Polen. Om dit te doen, moet u eerst bepalen met welke mobiele operator het nummer van uw gesprekspartner overeenkomt. Ga daarna naar de officiële website van het bedrijf en zoek het opschrift "Bramka SMS", wat "sms verzenden" betekent. De mobiele operator Orange heeft bijvoorbeeld telefoons met codes - 510-517, 690, 780, 789 en 799. Zoek de site van dit bedrijf via een zoekmachine en ga naar de sectie voor het verzenden van sms. Voer het nummer van de ontvanger in, schrijf een bericht, voer de verificatiecode in en verzend.

Stap 2

Ga naar https://smsmes.com/, die verschillende bronnen bevat voor het verzenden van sms over de hele wereld. Zoek het opschrift "SMS naar Polen" en volg de link. Kies een van de manieren om je bericht te versturen en klik op de link. Er is bijvoorbeeld een dienst https://sms.pl/, die de meeste mobiele operators in Polen bedient.

Stap 3

U hoeft alleen maar de code te selecteren en het nummer in te voeren, vervolgens de tekst te schrijven en op de verzendknop te drukken, die in het Pools is geschreven als "wyslij". Er zijn veel vergelijkbare diensten op internet, dus u kunt de meest geschikte vinden via een zoekmachine.

Stap 4

Start Skype-chatsoftware. Met deze applicatie kun je berichten sturen naar de mobiele telefoons van al je contacten. De kosten van de dienst worden bepaald door de tarieven van het bedrijf, die te vinden zijn op de website

Stap 5

Waardeer je Skype-account op. Om dit te doen, kunt u naar de "Persoonlijke account" op de website gaan of op de knop "Geld storten" in het "Skype"-menu van het programma klikken. Ga naar de gewenste Poolse contactpagina en klik op de tekstgespreksknop. Hieronder, in de buurt van het emoticons-venster, zal er een inscriptie "SMS" zijn. Klik erop en voer de tekst in, selecteer vervolgens een van de opgegeven telefoons en stuur een bericht.

Aanbevolen: