Hoe Bel Je Naar Moldavië

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Moldavië
Hoe Bel Je Naar Moldavië

Video: Hoe Bel Je Naar Moldavië

Video: Hoe Bel Je Naar Moldavië
Video: Istanbul, Turkije. Oost en West. Grote release. 2024, April
Anonim

Moldavië onderscheidt zich door een brede etnisch-culturele samenstelling, natuurlijk bestaat het grootste deel uit Moldaviërs en andere nationaliteiten zoals Oekraïners, Russen, Roemenen, Bulgaren en Gagauz. Het is duidelijk dat bij een dergelijke etnische diversiteit, en ook bij actief gesteunde internationale arbeidsmigratie, vaak vanuit andere staten naar het grondgebied van het land wordt gebeld.

Hoe bel je naar Moldavië
Hoe bel je naar Moldavië

instructies:

Stap 1

Als u naar Moldavië gaat bellen, moet u de eenvoudige kiesregels en telefooninformatie met betrekking tot codes kennen. De internationale toegangscode die aan de staat Moldavië is toegewezen, is een driecijferige combinatie 373. Controleer vooraf de tijdzones zodat de oproep op het juiste moment voor een gesprek wordt gedaan. Bepaal vanaf welk apparaat u belt: vanaf een mobiele telefoon of vanaf een vaste telefoon.

Stap 2

Als u vanaf een vaste telefoon belt, gebruikt u aan het begin van het kiezen de internationale toegangscode 8-10 of 8 en een ander nummer, dat afhankelijk is van de serviceprovider. Zorg ervoor dat u na het nummer 8 luistert naar een monotone pieptoon en pas daarna het nummer 10. Onthoud dat het interval tussen het kiezen niet langer mag zijn dan 5 seconden. Kies vervolgens de Moldavische code 373, waarna - het netnummer dat u nodig hebt en de telefoon van de abonnee zelf.

Stap 3

In de meeste landen van de wereld is de internationale toegangscode een combinatie van twee nullen. Dat wil zeggen dat eerst 0 wordt gekozen, dan wacht op een kiestoon, dan weer 0, landcode, netnummer, abonneenummer. Controleer alle informatie over internationale toegangscodes bij telecomoperators.

Stap 4

Als u belt vanaf een mobiele telefoon, dient u eerst het plusteken in te toetsen en vervolgens de staatscode en het mobiele nummer van de abonnee. Het is vermeldenswaard dat u niet hoeft te wachten op een kiestoon na het plusteken, maar direct de landcode kiest. Het mobiele abonneenummer moet aan het begin zonder 8 worden aangegeven.

Stap 5

In speciale telefoongidsen vindt u informatie over de telefooncodes van steden in Moldavië. U kunt zo'n gids gemakkelijk op internet vinden zonder uw huis te verlaten.

Stap 6

Internationale standaardtelefoonnummers zijn meestal 13 cijfers of 12 cijfers plus een plusteken. Houd hier rekening mee bij het kiezen van de telefoon, pas op, één verkeerd nummer of te langzaam kiezen kan de hele verbinding direct onderbreken. Schrijf de gewenste cijfercombinatie op een stuk papier en wacht niet te lang op een eentonige pieptoon, zodra u een pieptoon hoort, kiest u alles volgens het hierboven voorgestelde schema.

Aanbevolen: