Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Controleren
Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Controleren
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Het is soms onmogelijk om wat informatie over de eigenaar van het mobiele telefoonnummer te controleren, maar als u bepaalde omstandigheden heeft, zullen de medewerkers van het bedrijf u waarschijnlijk halverwege tegemoet komen. Ook is algemene informatie over de serviceprovider en de regio van registratie van het nummer vrij beschikbaar op verschillende internetportalen.

Hoe u uw mobiele nummer kunt controleren
Hoe u uw mobiele nummer kunt controleren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om de meest toegankelijke informatie over de eigenaar van een mobiel nummer te krijgen, gebruikt u verschillende online diensten die informatie verstrekken over abonnees van exploitanten van mobiele netwerken, bijvoorbeeld de bron

Stap 2

Selecteer Nummeranalysetools in het menu aan de linkerkant en in het menu dat wordt geopend, ga naar de eerste link - Telefoonnummeranalyse. Voer het telefoonnummer in het internationale formaat in het venster dat verschijnt; let op - het nummer, informatie waarover u wilt ontvangen, wordt ingevoerd volgens de onderstaande regels. Druk op Enter en bekijk de gegevens aan de rechterkant.

Stap 3

Nadat u de locatie en de serviceprovider van de mobiele abonnee waarin u geïnteresseerd bent, hebt gevonden, gaat u verder met het vaststellen van de identiteit van de eigenaar van het nummer (indien nodig). Hier kunt u de operatordatabases gebruiken die in uw stad op cd's worden verkocht.

Stap 4

Houd er rekening mee dat gegevens snel verouderen, dus probeer de informatiebank zo nieuw mogelijk te krijgen. Dit is geen volledig legale methode, maar informatie over de abonnees van de bedrijven wordt niet aan derden verstrekt onder de voorwaarden van de serviceovereenkomst.

Stap 5

Neem in bepaalde omstandigheden contact op met het kantoor van het bedrijf dat deze abonnee bedient om zijn identiteit vast te stellen. Houd er rekening mee dat dit soort informatie wordt verstrekt in overeenstemming met de procedure die is vastgelegd in het privacybeleid van het bedrijf, dus zorg ervoor dat uw geval is opgenomen in de uitzonderingen die door de regels zijn vastgelegd.

Stap 6

Gebruik de zoekfunctie voor informatie over de eigenaar van de kamer op internet. Het is mogelijk dat de gebruiker contactgegevens heeft achtergelaten op een van de stadsforums, op sociale netwerken, enzovoort. Het is het beste om meerdere zoekmachines tegelijk te gebruiken.

Aanbevolen: