Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Achterhalen In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Achterhalen In Het Megafon-netwerk
Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Achterhalen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Achterhalen In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe U Uw Mobiele Nummer Kunt Achterhalen In Het Megafon-netwerk
Video: Lebara opwaarderen - Instructies Beltegoed.nl 2024, Mei
Anonim

Als abonnee van de mobiele operator Megafon, weet niet iedereen meteen zijn nummer te onthouden. En wanneer u uw account moet aanvullen, ontstaan hierdoor soms problemen. Maar om je telefoonnummer voor een Megafon-abonnee te achterhalen, is eigenlijk vrij eenvoudig.

Hoe u uw mobiele nummer kunt achterhalen in het Megafon-netwerk
Hoe u uw mobiele nummer kunt achterhalen in het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Dus, nadat u verbinding hebt gemaakt met de mobiele provider Megafon, plaatst u eerst een simkaart in uw mobiele telefoon en controleert u of deze werkt. Soms zijn er momenten waarop, bij het kopen van een simkaart, deze zonder mankeren moet worden geactiveerd, anders worden uitgaande oproepen geblokkeerd. Als alles in orde is, gebruik dan de meest eenvoudige methode. Bel iemand op zijn mobiele telefoon en noteer vervolgens het nummer dat op het scherm verschijnt.

Stap 2

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om uw telefoonnummer te achterhalen via een externe telefoon, neem dan de documenten die u op het kantoor van de Megafon-mobiele operator hebt gekregen bij het registreren van de simkaart en bestudeer ze zorgvuldig. Een van de documenten moet uw mobiele telefoonnummer bevatten.

Stap 3

Bij de meeste telefoonmodellen kunt u uw nummer vinden via het menu. Ga hiervoor naar het item "Service" of "Instellingen", er moet een tabblad "Uw nummer" zijn, klik erop en uw mobiele telefoonnummer wordt op het scherm weergegeven.

Stap 4

Maak gebruik van de ondersteuningsservice van de mobiele operator Megafon. Bel hiervoor het gratis nummer 0500, wacht op de verbinding met de telefoniste en vraag hem uw telefoonnummer te vertellen. Mogelijk moet u paspoortgegevens of andere informatie verstrekken die de consulent om u vraagt. Oproepen naar dit nummer worden niet in rekening gebracht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken, aangezien u vaak lang moet wachten om verbinding te maken.

Stap 5

Gebruik de service "Ontdek uw nummer", die wordt aangeboden door de mobiele operator Megafon. Het is beschikbaar voor alle gebruikers van het Megafon-netwerk, zowel in het thuisnetwerk als in roaming. Voorheen werd deze service in rekening gebracht afhankelijk van de regio waarin deze werd aangeboden, maar nu is deze helemaal gratis. Om dit te doen, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele apparaat het commando: * 205 #. Uw telefoonnummer wordt weergegeven op uw mobiele scherm of u ontvangt een sms-bericht.

Aanbevolen: