Punten Inwisselen Voor Sms

Inhoudsopgave:

Punten Inwisselen Voor Sms
Punten Inwisselen Voor Sms

Video: Punten Inwisselen Voor Sms

Video: Punten Inwisselen Voor Sms
Video: This SMS can mess up your bank account & Thousands life - Android users infected ! 2024, Mei
Anonim

Als u de diensten van de mobiele operator "Megafon" gebruikt, ontvangt u punten voor elke aanvulling van uw account. De verzamelde punten kunnen worden gebruikt om gratis belminuten binnen het netwerk, een pakket gratis sms of een bepaald aantal megabytes aan internetverkeer te krijgen.

Punten inwisselen voor sms
Punten inwisselen voor sms

instructies:

Stap 1

Voor elke 30 roebel die op de rekening wordt gestort, krijgt u 1 punt. Om erachter te komen hoeveel punten u hebt verzameld, kiest en verzendt u het commando * 115 #. Het volgende menu wordt geopend: 1-saldo 2-activering van bonussen 3-help 4-instellingen.

Stap 2

Om het saldo te controleren, voert u "1" in en verzendt het. Er verschijnt een ander menu, om het saldo op te vragen, moet u opnieuw invoeren en "1" verzenden. Er verschijnt een bericht met het aantal verzamelde punten, onthoud het of schrijf het op.

Stap 3

Kies het commando * 115 # opnieuw en selecteer in het menu dat verschijnt "Bonusactivering" - dat wil zeggen, stuur het nummer "2". Er verschijnt een venster met bonusopties, de sms / mms-optie die u nodig hebt, staat onder het nummer "1". Voer in en verzend "1", een ander venster met pakketopties verschijnt. Welke pakketten je ziet, hangt af van de regio van je woonplaats. Selecteer en verzend het nummer dat overeenkomt met het gewenste pakket. Als reactie ontvangt u een bericht over de activering ervan.

Stap 4

Bij het activeren van sms-pakketten is het onhandig dat de berichten geen informatie bevatten over hoeveel punten er nodig zijn om een bepaald pakket te activeren. U kunt de exacte informatie vinden op de regionale Megafon-website. Om het te vinden, opent u de hoofdsite van de mobiele operator en selecteert u uw regio bovenaan de pagina.

Stap 5

De handigste manier om met bonussen te werken is via de Service Guide. Als u geen wachtwoord voor de Servicegids heeft, kunt u dit verkrijgen door het commando * 105 * 00 # te kiezen. Vul dan de Servicegids in op de website van uw regionale Megafon-vestiging. Selecteer de sectie "Bonussen en geschenken" - "Megafon-Bonus".

Stap 6

Klik op de knop "Activeren" in het gedeelte "Activering belonen". Na het verwerken van de aanvraag ziet u duidelijke en begrijpelijke mogelijkheden voor het gebruik van punten. Selecteer de gewenste optie op basis van het opgegeven aantal verzamelde punten en klik op de knop "Activeren" en bevestig vervolgens de activering. Het geselecteerde pakket wordt aangesloten nadat de aanvraag is verwerkt. U kunt zowel voor uzelf als voor elke andere Megafon-abonnee bonussen activeren.

Aanbevolen: