Punten Inwisselen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Punten Inwisselen Op Je Telefoon
Punten Inwisselen Op Je Telefoon

Video: Punten Inwisselen Op Je Telefoon

Video: Punten Inwisselen Op Je Telefoon
Video: Hoe werken SuperPlus-punten? 2024, Mei
Anonim

Aan het einde van elke maand worden abonnees van mobiele netwerken automatisch gecrediteerd met bonuspunten, en het aantal hangt af van het bedrag dat ze gedurende de maand hebben uitgegeven. Hoe de verzamelde punten activeren?

Punten inwisselen op je telefoon
Punten inwisselen op je telefoon

Noodzakelijk

  • - telefoon
  • - verzamelde punten

instructies:

Stap 1

Om de verzamelde punten te gebruiken, moet u eerst hun nummer opzoeken en een bericht sturen naar uw telecomoperator. Kies vervolgens de USSD-opdracht vanaf uw telefoon en druk op de belknop.

Stap 2

Wacht op een antwoordbericht van de operator met het verzamelde aantal punten en beloningen dat voor u beschikbaar is (bonusminuten, sms, mms, internet). Kies naar eigen goeddunken een beloning uit de voorgestelde lijst en wissel er bonuspunten voor in door een overeenkomstig verzoek naar de netwerkoperators te sturen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat je alleen die bonussen kunt activeren waarvoor je voldoende bonuspunten hebt. Onthoud ook dat je een andere abonnee een cadeau kunt geven in de vorm van een beloning. Typ hiervoor de opdracht USSD.

Stap 4

Om bijvoorbeeld een bonus van 20 minuten te activeren voor de mobiele telefoonnummers van de thuisregio van het Megafon-netwerk ter waarde van 50 punten, stuurt u een USSD-verzoek * 115 * 106 # en de belknop. Om dezelfde beloning te activeren voor het nummer van een andere abonnee, kiest u - * USSD-commando * het nummer van een vriend zonder 8 # en de belknop.

Stap 5

Vergeet ook niet dat u in de filialen van het bedrijf voor de verzamelde punten elk apparaat voor uw computer (modem, webcam, luidsprekers, digitale fotolijst, speler) of een accessoire (flashdrive, telefoonhoesje, lanyard of sleutelhanger) kunt kiezen). Zorg ervoor dat u uw paspoort meeneemt, want medewerkers van het bedrijf zullen u om legitimatie vragen.

Stap 6

Houd er rekening mee dat als dank voor de keuze van deze of gene operator, je ook elke maand gratis bonuspunten krijgt, die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Eén bonuspunt komt overeen met 30 roebel uitgegeven aan communicatie. Houd er rekening mee dat aan het einde van elke maand de punten vervallen, dat wil zeggen dat ze worden geannuleerd. Dit kan gebeuren door ze niet te gebruiken of bij het overstappen naar een tarief dat niet deelneemt aan het bonusprogramma.

Aanbevolen: