Punten Activeren Via Sms

Inhoudsopgave:

Punten Activeren Via Sms
Punten Activeren Via Sms

Video: Punten Activeren Via Sms

Video: Punten Activeren Via Sms
Video: TUTORIAL ~ Als OUDER een NIEUWE TAG activeren via het buck-e DASHBOARD 2024, April
Anonim

Sommige telecomoperators hebben speciale programma's. Door hieraan deel te nemen, kunt u bonuspunten ontvangen en deze vervolgens inwisselen voor bijvoorbeeld gratis belminuten of sms-pakketten.

Punten activeren via sms
Punten activeren via sms

instructies:

Stap 1

Mobiele operator MTS nodigt zijn abonnees uit om verbinding te maken met het MTS-Bonus-programma. Voor het gebruik van een willekeurige communicatiedienst worden punten bijgeschreven op het account van de klant (bijvoorbeeld voor mms- en sms-berichten, mobiel internet, gesprekken). De ontvangen bonussen kunnen in de toekomst worden ingewisseld voor verschillende beloningen: extra minuten of sms-pakketten. U kunt lid worden van het programma als u een individu, een individuele ondernemer of een lid van het "Own Circle"-programma bent. Het maakt niet uit op welk tarief u bent aangesloten. Om te registreren in het programma, ga naar de website

Stap 2

Aan de linkerkant van de pagina ziet u een formulier. Er zal een knop "Registreren" zijn. Voor toekomstige autorisatie op de site heeft u een login (dat wil zeggen uw mobiele telefoonnummer) en een wachtwoord nodig. Je moet het zelf bedenken en het is noodzakelijk dat het wachtwoord niet alleen uit letters maar ook uit cijfers bestaat. Gebruik de gegevens die tijdens de registratie zijn opgegeven om het systeem in te voeren (voer ze in het formulier op de hoofdpagina van de site in).

Stap 3

Na het inloggen kunt u uw saldo zien en de bestaande punten besteden. Ga hiervoor naar de betreffende sectie. Selecteer in de beloningscatalogus bijvoorbeeld SMS. Selecteer vervolgens de pakketgrootte: 50, 100, 300 of 500 sms. De gebruiksduur van elk van hen is 30 dagen. Na de vervaldatum worden ongebruikte berichten geannuleerd. Stuur de beloning die je leuk vindt naar het mandje en klik op de knop "Bestellen" (ga eerst naar het mandje zelf). Daarna hoeft u alleen maar te wachten tot de operator het sms-pakket op uw account heeft bijgeschreven. U kunt de rest van de berichten vinden die beschikbaar zijn voor verzending via de "Internet Assistant"-service.

Stap 4

De operator MegaFon biedt ook een soortgelijk programma met bonuspunten. Elke abonnee kan zijn deelnemer zijn. Het enige wat u hoeft te doen is een bericht te sturen naar het verkorte nummer 5010 (vermeld de code 5010 in de tekst). Daarnaast zijn het commando *105 # en het Service-Guide systeem beschikbaar, waarmee ook de service kan worden aangestuurd. Om bijvoorbeeld een pakket van 100 sms-berichten te bestellen, belt u het gratis nummer 0510 of stuurt u er de code 115 naar.

Stap 5

Tele2 heeft een bankprogramma waarmee abonnees bonuspunten kunnen inwisselen voor sms, mms-pakketten, internetverkeer en belminuten. U kunt op elk moment een gratis referentie krijgen over de werking van het programma door het korte nummer 615 te bellen. Om het sms-pakket te activeren, moet u een speciaal Ussd-nummer gebruiken (dit kan per regio verschillen). Om dergelijke informatie te verkrijgen, is het beter om rechtstreeks contact op te nemen met de website van de exploitant.

Aanbevolen: