Punten Inwisselen Voor MTS

Inhoudsopgave:

Punten Inwisselen Voor MTS
Punten Inwisselen Voor MTS

Video: Punten Inwisselen Voor MTS

Video: Punten Inwisselen Voor MTS
Video: Douwe Egberts Punten Inwisselen In Blokker Webshop 2024, Mei
Anonim

MTS-abonnees kunnen lid worden van het bonusprogramma als ze zich registreren op de website en een vragenlijst invullen, een bericht sturen naar het korte gratis nummer 4555, het commando * 111 * 455 * 1 # op hun telefoon bellen of een kaart aanvragen in een van de partnerbanken van het MTS-bedrijf.

Punten inwisselen voor MTS
Punten inwisselen voor MTS

Het is nodig

  • - telefoon aangesloten op MTS;
  • - een computer met internettoegang;
  • - MTS-partnerbankkaart.

instructies:

Stap 1

Verzamel punten. Verbind MTS-services (5 roebel is gelijk aan 1 punt). Ontvang extra bonuspunten voor het invullen van de deelnemersvragenlijst op de officiële MTS-website en voor het uitnodigen van vrienden voor het MTS-Bonus-programma.

Stap 2

Koop goederen en diensten met de MTS Money-kaart (30 roebel is gelijk aan 1 punt; 3.000 welkomstbonuspunten worden gegeven voor de eerste aankoop). Gebruik de MTS-Raiffeisenbankkaart (30 roebel is ook gelijk aan 1 bonuspunt; 200-300 punten - afhankelijk van het type bankkaart - worden gecrediteerd voor de eerste aankoop). Gebruik een MTS-Citibank-kaart voor de betaling (voor 30 roebel krijgt u 1 bonuspunt en 3.000 - 6.000 punten voor het eerste gebruik van een kaart van een of ander type). Betaal voor goederen en diensten met de "MasterCard MTS" -kaart van Sberbank of Russia (hier is elke 30 roebel gelijk aan 1 bonuspunt, en voor de eerste transactie worden welkomstpunten verondersteld - 300 of 600, afhankelijk van de kaart). Koop een MTS-kaart bij de Russian Standard Bank, waar elke 20 - 50 roebel (in overeenstemming met de kaart) gelijk is aan 1 punt en aan het begin 400 - 600 punten worden gegeven.

Stap 3

Wissel de verzamelde bonuspunten in voor beloningen van MTS - gratis sms- en mms-berichten, belminuten en megabytes voor gebruik binnen het GPRS-internet. Bovendien kunnen punten worden gebruikt om te betalen voor diensten van MTS zoals GOOD'OK, en om films en games te bestellen op de entertainmentwebsite Omlet.ru.

Stap 4

"Koop" voor MTS-bonuspunten een certificaat van 3000 roebel om goederen te betalen in de winkels "Detsky Mir", "Sportmaster", "L'Etoile", "Eldorado", "Red Cube" en "M. Video" of een certificaat van 3000 en 5000 roebel voor MTS-salons.

Stap 5

Abonneer u op een abonnement van zes maanden op Forbes, Esquire, Harper's bazaar, Cosmopolitan MINI, Men's Health, National Geographic, GEO, GEOLenok, Mamas Papas, Domashniy Ochag, Popular Mechanics, Wedding, Yoga Journal of Gala Biography.

Stap 6

Log in op de MTS-website, ga naar het gedeelte "Hoe punten uitgeven", selecteer de benodigde items en klik op de knop "Bestellen".

Stap 7

Kijk op de MTS-website voor de bonusbeloningscodes en stuur een sms met de vereiste code naar het gratis korte nummer 4555*. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat u een cadeaubon, abonnement op tijdschriften en enkele andere beloningen alleen kunt bestellen via uw persoonlijke pagina op www.bonus.mts.ru.

Aanbevolen: