Hoe Bonuspunten Over Te Dragen MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Bonuspunten Over Te Dragen MTS
Hoe Bonuspunten Over Te Dragen MTS

Video: Hoe Bonuspunten Over Te Dragen MTS

Video: Hoe Bonuspunten Over Te Dragen MTS
Video: Boomerang Trick Shots | Gast, perfect 2024, Mei
Anonim

Bonuspunten die de mobiele operator MTS aan zijn abonnees verzamelt, kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden ingewisseld voor pakketten met gratis minuten, sms en mms, ze kunnen internet en diverse aanvullende diensten betalen, waardevolle goederen voor ze kopen en aan iemand geven.

Hoe bonuspunten over te dragen MTS
Hoe bonuspunten over te dragen MTS

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - toegang tot internet;
  • - het paspoort;
  • - MTS communicatiesalon.

instructies:

Stap 1

Log in op uw "Persoonlijke account" op de officiële website van het MTS-bedrijf om bonuspunten in te wisselen. Als u nog geen wachtwoord heeft om deze optie te gebruiken, gebruik dan het systeem om het te verkrijgen, volgens de aanwijzingen op de site.

Stap 2

Om bonuspunten van MTS in te wisselen voor een beloning, gaat u naar de officiële pagina van de aanbieder, gaat u naar het gedeelte "Amusement en informatie", volgt u de link "MTS-Bonus" en opent u de "Rewards-catalogus".

Stap 3

Selecteer in de catalogus de sectie waarin u geïnteresseerd bent uit de volgende: "Minuten", "SMS", "MMS", "Internet", "Certificaten", "MTS-opties", "Entertainment", "Mobiele telefoons" en "Tijdschriften”. Op basis van het aantal bonuspunten dat u heeft, kunt u deze of gene beloning bestellen door op het pictogram "Toevoegen aan winkelwagen" te klikken.

Stap 4

Daarnaast zijn er nog andere manieren om de opgebouwde bonuspunten van MTS in te wisselen. Stuur een USSD-verzoek met de code van het beloningspakket waarin u geïnteresseerd bent naar nummer 4555. U kunt de vereiste code vinden op de website van het bedrijf in de daarvoor bestemde sectie of in de MTS-helpdesk.

Stap 5

Bel de helpdesk van het bedrijf op 0890. Volg de aanwijzingen van het geautomatiseerde informatiesysteem om bonuspunten in te wisselen voor beloningen of neem rechtstreeks contact op met de operator en vraag hem om u te helpen dit probleem op te lossen.

Stap 6

Bezoek de mobiele salon van MTS in uw stad en vraag de medewerkers van het bedrijf om u te helpen bonuspunten te activeren. Neem je paspoort mee.

Stap 7

Als u MTS-bonuspunten wilt doneren aan een ander lid van dit programma, kunt u dit doen in uw persoonlijke account op de officiële MTS-website of door een bericht te sturen met de tekst: "GIFT, telefoonnummer, aantal punten" naar 4555. Bijvoorbeeld: “GIFT 89181112233 700 ".

Aanbevolen: