Hoe Bonuspunten Op "Megafon" Over Te Dragen Naar Een Ander

Inhoudsopgave:

Hoe Bonuspunten Op "Megafon" Over Te Dragen Naar Een Ander
Hoe Bonuspunten Op "Megafon" Over Te Dragen Naar Een Ander

Video: Hoe Bonuspunten Op "Megafon" Over Te Dragen Naar Een Ander

Video: Hoe Bonuspunten Op
Video: Иван Горбань, Денис Пятых: Causal methods in dynamic pricing 2024, Mei
Anonim

De bonuspunten zelf in Megafon zijn niet overdraagbaar. Maar u kunt ze besteden aan het kopen van een beloning, niet voor uzelf, maar voor een andere abonnee. Je geeft hem dus niet de punten zelf, maar wat je ermee hebt gekocht.

Hoe bonuspunten over te dragen naar
Hoe bonuspunten over te dragen naar

instructies:

Stap 1

Selecteer een beloning in de catalogus op de Megafon-website. De lijst wordt weergegeven als een tabel met drie kolommen. In de eerste - de naam en beschrijving van het geschenk, in de tweede - de prijs in bonussen, in de derde - de driecijferige code. Als je aan het roamen bent, gebruik dan open wifi in plaats van mobiel internet om de catalogus te bekijken. Verlaat op een klassieke mobiele telefoon alle menu's naar het hoofdscherm en ga op een touchscreen naar de kiesmodus. Voer het commando * 100 * 2 # in en druk op de belknop. Je komt erachter hoeveel bonussen je hebt. Als het minder is dan de waarde van de beloning die je hebt gekozen, moet je een andere kiezen voor het geschenk.

Stap 2

Nogmaals, als de telefoon aanraakgevoelig is, ga dan naar de kiesmodus en als de telefoon aanraakgevoelig is, sluit dan alle menu's. Kies * 115 #, dan het abonneenummer in tiencijferig formaat, dat wil zeggen zonder 8 of +7 tekens. Druk nog niet op de belknop, omdat het USSD-commando nog niet volledig is gekozen. Druk nogmaals op de hash, voer vervolgens de beloningscode in en vervolgens nogmaals op de hash. Het ziet er als volgt uit: * 115 # 9261234567 # 111 #, waarbij 9261234567 moet worden vervangen door het nummer van de abonnee aan wie het geschenk is geadresseerd, en 111 - met de beloningscode die u hem wilt geven. Nu, wanneer de hele opdracht is getypt en gecontroleerd op fouten, drukt u op de belknop. Binnenkort ontvang je een sms-bevestiging dat het cadeau bij de ontvanger is afgeleverd.

Stap 3

In plaats van USSD-commando's kun je een sms-bericht gebruiken om een beloning te geven. Deze methode is niet geschikt voor gebruik bij roaming, omdat USSD-commando's gratis zijn (alleen diensten die met hun hulp zijn besteld, kunnen in rekening worden gebracht) en sms-berichten worden buiten de thuisregio betaald tegen een langeafstands- of internationaal tarief. Schrijf de tekst van het bericht als volgt: een driecijferige beloningscode, dan een spatie, dan het nummer van de ontvangende abonnee in hetzelfde formaat als in het vorige geval, dat wil zeggen zonder het cijfer 8 of de tekens +7. Bijvoorbeeld: 111 9261234567 (hier moet 111 worden vervangen door een code en 9261234567 - door een nummer).

Stap 4

Nadat u het bericht hebt getypt, stuurt u het naar nummer 5010. Wacht net als in het vorige geval op de antwoord-sms dat de bewerking is geslaagd. Ongeacht op welke van de twee manieren je een beloning hebt gegeven, controleer opnieuw het aantal bonuspunten met je commando * 100 * 2 # - het zou moeten afnemen met de waarde van de aangeboden beloning.

Aanbevolen: