Hoe MTS-bonussen Over Te Dragen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-bonussen Over Te Dragen
Hoe MTS-bonussen Over Te Dragen

Video: Hoe MTS-bonussen Over Te Dragen

Video: Hoe MTS-bonussen Over Te Dragen
Video: no deposit bonus forex 2021 | Level Up Bonus FBS 140 Dollar Free Trading Account | Abdul Rauf Tips 2024, April
Anonim

Het bonusprogramma van het mobiele bedrijf MTS is ontwikkeld om abonnees die gebruikmaken van de diensten van deze provider te belonen. Punten die in de loop van de tijd zijn verzameld, kunnen worden besteed door een beloning uit de beloningscatalogus te selecteren.

Hoe MTS-bonussen over te dragen
Hoe MTS-bonussen over te dragen

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Als u toegang heeft tot internet, gaat u naar de officiële website van het MTS-bedrijf. Ga door autorisatie of registreer in uw persoonlijke account op de MTS-website om bonuspunten in te wisselen voor een van de geschenken.

Stap 2

Selecteer op de hoofdpagina van de site het tabblad "Bonus", ga naar de beloningscatalogus. Houd er rekening mee dat het groepen van specifieke diensten of geschenken bevat.

Stap 3

Afhankelijk van het aantal punten dat u heeft, selecteert u een of andere beloning die u leuk vindt door op het pictogram "Toevoegen aan winkelwagen" te klikken.

Stap 4

Om te zien hoeveel bonusminuten, SMS (MMS) of internetdiensten u nog heeft, kiest u het USSD-verzoek * 100 * 2 # en drukt u op de beltoets.

Stap 5

Gebruik een andere manier om uw bonuspunten te activeren. Stuur de code van het type incentives dat je nodig hebt naar 4555. Deze code is te vinden op de website van de operator in de daarvoor bestemde rubriek of door contact op te nemen met de MTS-helpdesk.

Stap 6

Neem contact op met de telefoniste van de helpdesk op 0890 en vraag hem om u te helpen bonuspunten van MTS te activeren. Wees erop voorbereid dat hij zal vragen om een codewoord of andere geheime gegevens die zijn gebruikt bij het sluiten van een overeenkomst met het bedrijf.

Stap 7

U kunt ook naar de winkel van het bedrijf gaan en, door contact op te nemen met de medewerker en uw paspoort te tonen, deze gebruiken om bonuspunten in te wisselen voor een beloning.

Stap 8

Als je een van je vrienden een aangename verrassing wilt maken en je punten wilt doneren, houd er dan rekening mee dat de persoon die je hebt gekozen ook lid moet zijn van het MTS-Bonus-programma. Alleen dan kan hij uw gift in ontvangst nemen. Om punten aan een andere persoon over te dragen, stuurt u een sms-bericht "GIFT, telefoonnummer, aantal punten" naar het verkorte nummer 4555. Dit kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: "GIFT 89197776633 900".

Aanbevolen: