Hoe Bonussen Over Te Dragen

Inhoudsopgave:

Hoe Bonussen Over Te Dragen
Hoe Bonussen Over Te Dragen

Video: Hoe Bonussen Over Te Dragen

Video: Hoe Bonussen Over Te Dragen
Video: 🚨 Bitcoin op weg naar $250.000 & inflatie neemt explosief toe | #125 Madelon Praat | Madelon Vos 2024, Mei
Anonim

Bonussen zijn een integraal onderdeel van het speciale programma. Sommige mobiele operators bieden het aan. Een daarvan is MTS, door zijn voorbeeld is het gemakkelijk te begrijpen hoe deze bonussen te gebruiken. De ontvangen punten kunnen worden besteed aan tal van beloningen of worden overgedragen naar de rekening van een andere abonnee, dat wil zeggen als een geschenk.

Hoe bonussen over te dragen
Hoe bonussen over te dragen

instructies:

Stap 1

Het MTS-Bonus-programma werkt zodanig dat de operator hem bonuspunten geeft voor het gebruik van verschillende communicatiediensten door de abonnee. Communicatiediensten omvatten niet alleen praten op een mobiele telefoon, maar ook het verzenden van sms- en mms-berichten, het downloaden van internetverkeer. Zowel particulieren en deelnemers aan een programma als "Own Circle" als individuele ondernemers kunnen zich aansluiten bij het systeem. Als je nog niet geregistreerd bent, doorloop dan de procedure op de officiële website

Stap 2

Op de hoofdpagina is er een knop genaamd "Registreren". Klik erop, voer vervolgens uw telefoonnummer in en stel een wachtwoord in (om het betrouwbaarder te maken, maak het op met cijfers en letters). Daarna kunt u inloggen op het systeem. Om dit te doen, voert u gewoon alle benodigde gegevens in de formuliervelden op de hoofdpagina van de site aan de linkerkant in.

Stap 3

Klik op het gedeelte "Hoe punten uitgeven". Er verschijnt een beloningscatalogus voor je, waaruit je een sms- en mms-pakket, gespreksminuten, een certificaat voor een winkel, een abonnement op een tijdschrift en nog veel meer kunt kiezen. Nadat je het item hebt gekozen dat je nodig hebt, beslis je hoeveel punten je wilt uitgeven en hoeveel je nodig hebt om een beloning te geven. Een voorbeeld: je klikte op het sms-pakket en selecteerde 100 stuks. Dit betekent dat de operator 380 punten van uw saldo aftrekt. Trouwens, als u de ontvangen berichten niet binnen een maand uitgeeft, worden ze na de opgegeven periode geannuleerd. Om een bonus op uw account te ontvangen, klikt u op de knop "Bestellen" nadat u het product aan het winkelmandje heeft toegevoegd.

Stap 4

Als u punten wilt overboeken naar het account van een andere MTS-abonnee, gebruik dan de knop "Cadeaupunten". Geef in het geopende venster het nummer op waarnaar het geld moet worden overgemaakt en het aantal punten zelf. Ze worden onmiddellijk ontvangen nadat de exploitant het verzoek heeft verwerkt.

Aanbevolen: