Hoe Te Betalen Voor MTS-services

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor MTS-services
Hoe Te Betalen Voor MTS-services

Video: Hoe Te Betalen Voor MTS-services

Video: Hoe Te Betalen Voor MTS-services
Video: ssc mts fee payment not success how to pay for ssc mts chalan kaise bhare 2021 ssc mts fee payment 2024, Mei
Anonim

MTS is een van de toonaangevende mobiele operators in Rusland. Er zijn veel mogelijkheden om het saldo van uw persoonlijke rekening bij MTS op te waarderen. Kies de meest geschikte en betaalbare manier om te betalen voor MTS-services.

Hoe te betalen voor MTS-services
Hoe te betalen voor MTS-services

instructies:

Stap 1

Betaal voor diensten op het hoofdkantoor van MTS. Neem contact op met uw kantoormedewerker, vergeet uw cheque niet af te halen. Bewaar de cheque totdat het geld op uw persoonlijke rekening is bijgeschreven. In dit geval worden er geen kosten in rekening gebracht voor het overmaken van geld.

Stap 2

U kunt in de meeste gsm-winkels betalen voor MTS-diensten. Neem contact op met een salonmedewerker, maak geld over, neem een cheque. De commissie voor het overmaken van geld wordt in de regel ook niet in rekening gebracht door de mobiele salons.

Stap 3

Als u een creditcard of bankpas heeft, betaalt u voor MTS-diensten zonder commissie via een geldautomaat. Steek de kaart in de geldautomaat, voer de pincode van de kaart in. Selecteer vervolgens "Betalen voor diensten" in het menu op het display. Verder "Mobiele communicatie". Verder "MTS". Voer vervolgens het telefoonnummer in zonder de acht in 10-cijferige vorm. Geef vervolgens het bedrag van de overschrijving aan. Klik vervolgens op "Bevestigen". Klik vervolgens op "Betalen". Vergeet niet uw bankkaart te halen en uw cheque in ontvangst te nemen.

Stap 4

Betaal voor MTS-diensten contant via de terminal. De terminals hebben, in tegenstelling tot geldautomaten, een touchscreen-display. Klik op "Betalen voor diensten". Verdere "Mobiele operators". Dan MTS. Voer vervolgens het telefoonnummer in 10-cijferige vorm in zonder de acht. Vul het bedrag van de overschrijving in. Klik op "Bevestigen". Dan "Betalen". Neem een cheque. Terminals brengen in de regel een commissie in rekening voor het overboeken van geld.

Stap 5

Betaal voor MTS-diensten bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Neem contact op met het postkantoor en maak geld over. Neem een cheque. Russian Post rekent een commissie van 3% over het overboekingsbedrag.

Stap 6

Koop een expresbetaalkaart met de coupure die u nodig heeft. Activeer het. Gebruik een muntstuk om de 15-cijferige veiligheidsklep af te vegen. Stuur SMS met deze code naar 0850. Of bel * 111 * 1 * 1 # bel om je saldo op te waarderen. Of bel * 111 * 1 * 2 # bel om het saldo van een andere persoon op te waarderen. Als u problemen ondervindt bij het activeren van de kaart, belt u (gratis) naar 0890.

Aanbevolen: