Hoe Te Betalen Voor De Diensten Van MTS Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor De Diensten Van MTS Moskou
Hoe Te Betalen Voor De Diensten Van MTS Moskou

Video: Hoe Te Betalen Voor De Diensten Van MTS Moskou

Video: Hoe Te Betalen Voor De Diensten Van MTS Moskou
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators ontwikkelen en bieden hun klanten elke dag meer en meer nieuwe aanbiedingen. Een vrij groot deel van de diensten van mobiele operators wordt betaald en veel gebruikers hebben veel vragen over hoe ze ervoor kunnen betalen. MTS-abonnees zijn geen uitzondering.

Hoe te betalen voor de diensten van MTS Moskou
Hoe te betalen voor de diensten van MTS Moskou

instructies:

Stap 1

Een van de meest voor de hand liggende manieren die u kunt gebruiken om voor MTS-diensten te betalen, is door geld rechtstreeks op uw rekening te storten op het kantoor van de mobiele operator. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar een willekeurig filiaal te komen, de specialist van het bedrijf uw nummer, de naam van de dienst die u wilt betalen en het bedrag te vertellen. De hele procedure duurt letterlijk vijf minuten.

Stap 2

U kunt de diensten van de mobiele operator MTS betalen via speciale betaalterminals. Dergelijke units zijn te vinden in bijna elke winkel of handelspaviljoen. In dit geval hoeft u alleen maar de regel "Betaling voor diensten" te selecteren in de aangeboden velden van de machine. Selecteer vervolgens een operator - in uw geval is dit MTS, en begin dan met het invoeren van uw nummer. Als reactie zal het systeem u vragen om het bedrag aan te geven dat u op uw abonneerekening wilt zetten. Dan blijft het alleen om het vereiste bedrag naar een speciaal compartiment van de terminal te sturen. De machine geeft u een cheque en de service kan als betaald worden beschouwd.

Stap 3

U kunt een gewone geldautomaat gebruiken. Om dit te doen, laadt u uw plastic kaart erin, selecteert u vervolgens het veld "Betaling voor mobiele diensten", vervolgens het veld "MTS" en geeft u vervolgens het te debiteren bedrag aan. Het voordeel van deze methode is dat je alle transacties per bankoverschrijving doet.

Stap 4

Wilt u geen tijd verliezen met het zoeken naar kantoren of filialen van MTS, dan is de mogelijkheid tot betalen via internet geschikt voor u. U kunt betalen via de website van de mobiele operator: https://www.mts.ru. Ga naar het gedeelte "MTS-account opwaarderen", voer uw telefoonnummer en het bedrag in roebels in de daarvoor bestemde velden in. Vergeet niet het vakje aan te vinken waar u wordt gevraagd aan te geven op welke manier u betaalt: met een bankkaart of door geld af te schrijven van de rekening van de abonnee. Klik op de knop "Volgende" - de service is betaald.

Stap 5

Voor wie alles graag tot een minimum wil vereenvoudigen, heeft MTS de betaling direct vanaf een mobiele telefoon verzorgd. De dienst heet Gemakkelijk Betalen. Het wordt heel eenvoudig uitgevoerd met behulp van commandocombinaties. Kies * 115 # op het toetsenblok van de telefoon en druk op bellen. Als reactie op uw verzoek zal het systeem u vragen om uw mobiele telefoonnummer in te voeren, waarop een link voor "Eenvoudig betalen" moet worden weergegeven.

Stap 6

U kunt de automatische betalingsservice instellen. Om dit te doen, moet u een bepaalde drempel instellen. Als uw rekeningsaldo daalt tot het ingestelde bedrag, moet het automatisch worden aangevuld vanaf uw plastic kaart. Het bedrag waarop het moet terugvorderen, moet u tegelijk met het instellen van de minimumdrempel aangeven. U kunt "Automatische betaling" installeren in uw persoonlijke account op de officiële website van de mobiele operator of met behulp van de opdrachttoetsen. Om dit te doen, belt u * 111 * 625 # en belt u.

Aanbevolen: