Hoe Te Betalen Voor Een MTS-modem

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Een MTS-modem
Hoe Te Betalen Voor Een MTS-modem

Video: Hoe Te Betalen Voor Een MTS-modem

Video: Hoe Te Betalen Voor Een MTS-modem
Video: Модем МТС 4G коннект — инструкция по настройке 2024, Mei
Anonim

Momenteel is internet erg populair geworden onder de inwoners van Rusland. Het wordt thuis, op het werk, onderweg en op vakantie gebruikt. Om ervoor te zorgen dat mensen overal in het land toegang hebben tot het wereldwijde netwerk, hebben mobiele operators een draagbare modem ontwikkeld en te koop aangeboden. Om het te gebruiken, moet u een apparaat kopen, bijvoorbeeld van de MTS-operator, een simkaart en een tarief selecteren. Het saldo van een persoonlijke rekening kan op verschillende manieren worden aangevuld.

Hoe te betalen voor een MTS-modem
Hoe te betalen voor een MTS-modem

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het telefoonnummer van uw simkaart achterhalen. U vindt deze informatie in het contract voor de levering van communicatiediensten dat met de operator is gesloten. Als dit niet mogelijk is, verwijdert u de simkaart uit de modem en plaatst u deze in een gewone mobiele telefoon. Bel vervolgens een vriend of stuur een bericht naar uw telefoonnummer.

Stap 2

Voeg geld toe aan uw persoonlijke rekening met behulp van de terminal. Om dit te doen, moet u een mobiele salon bezoeken of een winkel waar betaalautomaten zijn geïnstalleerd. Selecteer op het display de sectie "Betaling voor communicatiediensten", klik vervolgens op het item "MTS" en voer een tiencijferig telefoonnummer in. Steek het geld in de acceptor en bevestig de betaling. Binnen enkele minuten (soms uren) staat het geld op je persoonlijke rekening. Bewaar zeker je kassabon.

Stap 3

U kunt uw account ook opwaarderen met een expresbetaalkaart. De mobiele operator geeft kaarten uit met de volgende coupures: 50, 100, 150, 300 en 500 roebel. U hoeft alleen de beschermlaag te wissen en de 15-cijferige code in te voeren. Kies daarvoor de volgende combinatie van tekens: * 111 * 155 #. U kunt de code ook als bericht naar 0850 sturen.

Stap 4

Als u een bankkaart heeft, kunt u hiermee uw persoonlijke rekening opwaarderen. Om dit te doen, steekt u deze in de geldautomaat, voert u de pincode in. Selecteer de opdracht "Betalen voor services" en klik vervolgens op "Communicatieservices". Klik in de lijst die verschijnt op "MTS", voer het telefoonnummer en het betalingsbedrag in. Bewaar zeker je kassabon.

Stap 5

U kunt uw account ook opwaarderen via de officiële website van het MTS-bedrijf. Om dit te doen, moet u naar de sectie betaling voor goederen en diensten gaan en de opdracht "Mobiele telefoon" selecteren. Voer in het menu dat wordt geopend uw telefoonnummer in, specificeer het bedrag en de methode om uw account aan te vullen (Viza-kaart). Klik volgende. Vul het kaartnummer, de vervaldatum, de naam van de bankrekeninghouder en de CVV2 / CVC2-code in. Klik aan het einde op "Betalen".

Stap 6

U kunt uw account opwaarderen op het kantoor van de mobiele operator "MTS" of in een bedrijf dat zijn dealer is. U dient wel een persoonlijk rekeningnummer of telefoonnummer bij u te hebben.

Aanbevolen: