Hoe Te Betalen Voor Internet MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Internet MTS
Hoe Te Betalen Voor Internet MTS

Video: Hoe Te Betalen Voor Internet MTS

Video: Hoe Te Betalen Voor Internet MTS
Video: БИЛАЙН, МТС, МЕГАФОН. Тест скорости мобильного интернета 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators bieden hun abonnees steeds meer diensten aan. Dit is mobiele communicatie en messaging: zowel tekst- als video- en fotobestanden. Een van de meest populaire diensten is natuurlijk mobiel internet. Het providerbedrijf probeert zelf zijn diensten erg handig te maken voor de klant. Daarom zijn er geen problemen met het betalen van bijvoorbeeld internet.

Hoe te betalen voor internet MTS
Hoe te betalen voor internet MTS

instructies:

Stap 1

U kunt voor MTS-internetdiensten betalen via betaalterminals. Om dit te doen, moet u het juiste veld op het terminalscherm selecteren. Voer vervolgens het telefoonnummer in dat bij uw tarief hoort. Voer vervolgens het bedrag in (afhankelijk van uw tarief), laad geld in de terminal en ontvang een cheque. De dienst is betaald.

Stap 2

Een andere manier waarop u voor de internetdienst van MTS kunt betalen, is betalen vanaf een mobiele telefoon. Als u mobiel internet gebruikt, hoeft u alleen maar een overeenkomstig bericht naar het verkorte servicenummer te sturen. In Moskou is het bijvoorbeeld 089025. Betaal vervolgens, volgens de aanwijzingen van het systeem, voor internetdiensten.

Stap 3

U kunt de diensten van de provider ook via internet zelf betalen. Ga hiervoor naar de speciale sectie "Herlaad uw account op" op de website https://mts.ru. Voer in het speciaal daarvoor bestemde veld het telefoonnummer in waarop internetdiensten aan u worden verstrekt. Geef vervolgens het bedrag en de wijze van betaling aan - met een bankkaart of van een persoonlijke rekening, d.w.z. van uw telefoonaccount. Klik op "Bevestigen". U kunt de cheque afdrukken op een printer.

Stap 4

U kunt bij MTS internetten via een bankoverschrijving. Hiervoor kunt u ofwel gebruik maken van de geldautomaat van de financiële instelling waar u een rekening heeft, ofwel internetbankieren. En in feite, en in een ander geval, is dezelfde informatie nodig: het telefoonnummer en het te betalen bedrag.

Stap 5

U kunt deze mogelijkheid gebruiken om te betalen voor internetdiensten van MTS, zoals een betaalkaart. Je kunt dit kopen bij elk kantoor van een mobiele operator of in veel handelspaviljoens en winkels. De maximale waarde van de kaart is 500 roebel. Kies dus, afhankelijk van het bedrag, het aantal kaarten dat je nodig hebt. Om de kaart te activeren en geld op uw rekening te storten, volgt u de instructies op de achterkant van de kaart.

Stap 6

U kunt de diensten van het providerbedrijf ook betalen in de kantoren van de mobiele operator. Hiervoor hoeft u alleen maar langs te komen, uw nummer en het te betalen bedrag door te geven. De kantoorspecialist geeft u een betalingsbewijs. Een soortgelijk principe van betalen voor internet werkt in verschillende verkooppunten, waar ze betalingen accepteren voor de diensten van mobiele operators.

Aanbevolen: