Hoe Tele2-kaart Te Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Tele2-kaart Te Blokkeren?
Hoe Tele2-kaart Te Blokkeren?

Video: Hoe Tele2-kaart Te Blokkeren?

Video: Hoe Tele2-kaart Te Blokkeren?
Video: Прошивка и разблокировка (разлочка) Tele2 Mini (Flashing and Unlock Tele2 Mini) 2024, Mei
Anonim

In het leven kunnen zich situaties voordoen waarin het nodig is om een persoonlijke simkaart te blokkeren. Er zijn echter veel mobiele operators, die elk hun eigen kaartblokkeringsproces kunnen hebben. De laatste tijd is vooral de mobiele communicatie van Tele2 populair. Daarom moet u weten hoe u deze kaart in geval van nood kunt opschorten.

Hoe een Tele2-kaart te blokkeren
Hoe een Tele2-kaart te blokkeren

instructies:

Stap 1

Allereerst moet worden opgemerkt dat dergelijke acties gepaard kunnen gaan met verlies of diefstal van een mobiele telefoon. Niet alle mensen zijn immers in staat om het gevonden ding terug te geven aan de eigenaar. Daarom is het de moeite waard om de verloren Tele2-kaart te blokkeren om uw nummer te bewaren, evenals het geld op de rekening van indringers.

Stap 2

Om deze simkaart te blokkeren, kunt u het gratis nummer 611 bellen. In de regel vraagt de operator voor de implementatie van een dergelijke service om een bepaald codewoord dat eerder door de abonnee is ingesteld en dienovereenkomstig de paspoortgegevens waarvoor het geblokkeerde Tele2-kaartnummer wordt geregistreerd. In het geval dat de informatie in dit document niet beschikbaar is, kunt u de coördinator informeren over een speciale PUK-code die aan de simkaart is gekoppeld.

Stap 3

Daarnaast kunt u, als u vrije tijd heeft, het beste een bezoek brengen aan een centrum dat gespecialiseerd is in het werken met klanten die gebruik maken van Tele2-diensten. De specialisten van deze organisatie zullen de mogelijkheid bieden om een duplicaat van de verloren simkaart te krijgen, zonder mankeren op vertoon van een identificatiedocument. Indien een dergelijke taak wordt uitgevoerd door een bevoegd persoon, zal vooraf zorg moeten worden gedragen voor het afgeven van een volmacht. Naast het helpen met het blokkeren van de kaart, kunnen medewerkers van het servicecentrum wetshandhavingsinstanties helpen bij het zoeken naar overtreders in geval van diefstal van een mobiele telefoon. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een verklaring op te stellen met uw eigen hand die alle details aangeeft van wat er is gebeurd.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het herstellen van een verloren Tele2-simkaart helemaal gratis is. En het bedrag dat de abonnee betaalt voor het ontvangen van een duplicaat, wordt na activering onmiddellijk op de rekening bijgeschreven.

Aanbevolen: