Hoe Een MTS-simkaart Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een MTS-simkaart Te Blokkeren
Hoe Een MTS-simkaart Te Blokkeren

Video: Hoe Een MTS-simkaart Te Blokkeren

Video: Hoe Een MTS-simkaart Te Blokkeren
Video: कहां गए MTS Mobiles? Why MTS company closed? [4K] 2024, April
Anonim

Ben je je telefoon kwijt of wil je het nummer dat je had niet meer gebruiken, dan moet je de simkaart blokkeren. Dit is nodig zodat onbevoegden uw simkaart niet kunnen gebruiken. In een dergelijke situatie hebben MTS-abonnees 3 actiemogelijkheden.

Er zijn 3 manieren om de MTS-simkaart te blokkeren
Er zijn 3 manieren om de MTS-simkaart te blokkeren

Het is nodig

  • Computer met internettoegang
  • Telefoon, paspoortgegevens

instructies:

Stap 1

De MTS-simkaart kan worden geblokkeerd via de service "Internet Assistant". Om de "Internet Assistent" te openen, moet je naar de pagina gaan https://ihelper.mts.ru/selfcare/ en voer uw mobiele telefoonnummer en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Aan de linkerkant van het geopende venster ziet u een menu. Een van de menusecties heet "Nummerblokkering". Om een wachtwoord in te stellen, moet u * 111 * 25 # bellen op uw mobiele telefoon en de instructies van het systeem volgen. Dat wil zeggen, als uw simkaart niet bij u is en u eerder geen wachtwoord hebt ingesteld om de "Internet-assistent" te openen, kunt u deze service niet gebruiken

Stap 2

U kunt contact opnemen met het MTS Contact Center. Als je een andere telefoon met een MTS-simkaart bij de hand hebt, bel dan 0890. Als je belt vanaf een vaste telefoon of een telefoon van een andere mobiele operator, bel dan 8 800 333 08 90. Wacht op de verbinding met de operator, vertel de reden voor het blokkeren van de simkaart en de naam van uw paspoortgegevens. Je nummer wordt direct geblokkeerd.

Stap 3

De derde manier om een MTS-simkaart te blokkeren, is door naar de dichtstbijzijnde communicatiesalon te gaan. Nadat je je paspoort hebt getoond, wordt je simkaart geblokkeerd. Ook in de salon kun je een andere simkaart krijgen met je vorige nummer, saldo en alle diensten die eerder waren aangesloten. Herstel van de simkaart is gratis.

Aanbevolen: