Hoe Een Simkaart Te Blokkeren Beeline

Hoe Een Simkaart Te Blokkeren Beeline
Hoe Een Simkaart Te Blokkeren Beeline

Video: Hoe Een Simkaart Te Blokkeren Beeline

Video: Hoe Een Simkaart Te Blokkeren Beeline
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, April
Anonim

Er zijn situaties waarin een persoon zijn telefoonnummer voor enige tijd of permanent moet blokkeren. Mobiele operators bieden hun gebruikers deze mogelijkheid. Er zijn verschillende opties om een Beeline-simkaart te blokkeren. De gebruiker van dit telefoonsysteem kan dan, indien nodig, ook het eerder geblokkeerde nummer herstellen.

Hoe een simkaart te blokkeren Beeline
Hoe een simkaart te blokkeren Beeline

Is het mogelijk om een Beeline simkaart te blokkeren?

De gsm-operator biedt zijn klanten twee mogelijkheden om de kaart te blokkeren: automatische en vrijwillige blokkering. Meestal is een SIM-kaartvergrendeling vereist in geval van een lange reis of diefstal van de telefoon.

Hoe een simkaart Beeline telefonisch te blokkeren

De eenvoudigste manier om een Beeline-simkaart snel te blokkeren, is door een van de speciale servicenummers te bellen: 88007000611, +74959748888 of het verkorte nummer 0611. U moet wachten tot het antwoordapparaat u doorverbindt met de beheerder van het callcenter. De specialist kan vragen stellen over de reden van blokkering van de simkaart. Hij is ook verplicht om verschillende vragen te stellen, om te beantwoorden waarvoor de abonnee een paspoort en een serviceovereenkomst nodig heeft. Na de juiste antwoorden te hebben ontvangen, kan de operator de Beeline-simkaart blokkeren. Indien nodig kunt u dezelfde nummers bellen en vragen om de eerder geblokkeerde simkaart te activeren.

Hoe een Beeline-simkaart via internet te blokkeren

Als de abonnee is geregistreerd in het persoonlijke account op de officiële Beeline-website, kunt u de simkaart via internet blokkeren. Als de abonnee zijn persoonlijke account nog niet eerder heeft geactiveerd, moet een eenvoudige registratie worden uitgevoerd voordat de simkaart wordt geblokkeerd.

Om uw simkaart in uw persoonlijke account te blokkeren, moet u het tabblad "Informatie over uw nummer" vinden. Dan moet je de link "Nummerstatus" volgen en op "Blokkeren" klikken. Nu kunt u, volgens de instructies van de internetassistent, de simkaart eenvoudig blokkeren. Het persoonlijke account maakt het mogelijk om een eerder geblokkeerde Beeline-kaart te herstellen.

Hoe een Beeline-simkaart te blokkeren bij het servicekantoor?

Contact opnemen met klantenservicekantoren is de gemakkelijkste manier om een Beeline-simkaart te blokkeren. Het volstaat om het dichtstbijzijnde servicecentrum te vinden en, met uw paspoort en documenten, contact op te nemen met een adviseur.

Kan een derde partij een simkaart Beeline. blokkeren?

In servicekantoren is het mogelijk om de simkaart door derden te blokkeren. Maar hiervoor moet u wel een notariële volmacht bij de hand hebben voor het recht om handelingen met de simkaart uit te voeren.

Als een Beeline-abonnee zijn bedrijfsnummer moet blokkeren, moet hij naast de volmacht ook een brief hebben waarin wordt verzocht om blokkering van de simkaart op het officiële briefhoofd van de organisatie.

Hieronder vindt u een voorbeeldtoepassing voor het blokkeren van een simkaart Beeline

Aanbevolen: