Hoe Laadt U Uw Pons Wegwerp E-sigaret Op

Inhoudsopgave:

Hoe Laadt U Uw Pons Wegwerp E-sigaret Op
Hoe Laadt U Uw Pons Wegwerp E-sigaret Op

Video: Hoe Laadt U Uw Pons Wegwerp E-sigaret Op

Video: Hoe Laadt U Uw Pons Wegwerp E-sigaret Op
Video: How To Actually Charge & Refill Your PuffBar Plus (21+) 2024, Mei
Anonim

De elektronische wegwerpsigaret van Pons is ontworpen voor verschillende rookprocessen. Er wordt aangenomen dat het een pakje klassieke sigaretten kan vervangen. Haast u niet om het weg te gooien als de batterij leeg is. Ondanks de positionering van deze sigaret als disposable, kan deze worden opgeladen, waardoor een bepaald bedrag wordt bespaard.

Hoe laadt u uw Pons wegwerp e-sigaret op
Hoe laadt u uw Pons wegwerp e-sigaret op

Het is nodig

automatische oplader voor mobiele telefoons; - pincet; - klemmen voor draden; - soldeerbout; - tester of LED met markering; - vloeistof voor het vullen van een sigarettenpatroon

instructies:

Stap 1

Demonteer de wegwerp e-sigaret. Knijp hiervoor met uw vingers in het mondstuk en trek het eruit. Verwijder voorzichtig de "vulling" van de sigaret met een pincet: batterij, verstuiver, synthetische wintermaker, lont.

Stap 2

Knip de stekker van de oplader van de mobiele telefoon af. Strip de isolatie van de uiteinden van de draden. Soldeer twee clips aan de oplaaddraden.

Stap 3

Bepaal de polariteit van de laadkabels met een tester. Sluit hiervoor de "plus" aan op de ene draad van de oplader en de "min" op de andere. Stel de DC-spanningsmeting in op de tester. Sluit de oplader aan.

Stap 4

Bekijk de tester-lezing. Als de spanning positief is, zijn de "plus" en "min" van de tester respectievelijk verbonden met de "plus" en "min" van het opladen. Een negatieve spanning op het apparaat betekent dat de plus van de tester is verbonden met de min van de lader.

Stap 5

Als er geen tester is, bepaal dan de polariteit van de lader of batterij met behulp van de gemarkeerde LED. Sluit hem aan op de oplader. Sluit de oplader aan. Als de LED oplicht, staat de "plus" bij de "plus" van het opladen en de "min" bij de "min".

Stap 6

Sluit de laderklemmen aan op de accupolen en let daarbij op de polariteit. Sluit de oplader aan. Bij 100mA AC duurt het ongeveer 3 uur om de wegwerp e-sigaret van Pons op te laden. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, schakelt de automatische lader de stroom uit.

Stap 7

Vul de sigarettenpatroon met speciale vloeistof met behulp van een gewone wegwerpspuit. Verzamel de e-sigaret. Nu kan het weer worden gebruikt.

Aanbevolen: