Hoe E-mail Per Sms Te Ontvangen

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Per Sms Te Ontvangen
Hoe E-mail Per Sms Te Ontvangen

Video: Hoe E-mail Per Sms Te Ontvangen

Video: Hoe E-mail Per Sms Te Ontvangen
Video: How to Receive free SMS text alerts for new emails 2024, Mei
Anonim

Sms-meldingen over nieuwe e-mails stellen u in staat om snel actuele informatie te ontvangen en altijd in contact te blijven. Deze functionaliteit is vooral handig wanneer u constant informatie over nieuwe brieven nodig heeft, maar er geen internettoegang is.

E-mail ontvangen via sms
E-mail ontvangen via sms

instructies:

Stap 1

De mailservice Mail. Ru biedt een eenvoudige en handige manier om sms-meldingen over inkomende brieven te ontvangen. Als je een account hebt op https://mail.ru, voer dan de site eronder in, zo niet, maak het dan aan, het zal nodig zijn om meldingen in te stellen als je andere e-mailservices gebruikt.

Stap 2

Open de mailboxpagina, klik op de link "Meer" en selecteer "Instellingen". Ga dan naar de categorie "SMS-meldingen". Geef op de volgende pagina de benodigde parameters op: telefoonnummer, mappen, over het ontvangen van brieven waarnaar meldingen worden verzonden, sms-bezorgtijd en andere aanvullende instellingen. Klik vervolgens op de knop "Opslaan".

Stap 3

U kunt ook meldingen van andere e-mailservices configureren met Mail. Ru. De eerste manier is om post op te halen uit uw hoofdmailbox. Open Mail. Ru mailinstellingen, selecteer hiervoor "Meer" -> "Instellingen", of volg de link https://e.mail.ru/cgi-bin/options. Selecteer in het linkermenu "Mailcollector (POP3-server)". Klik op de link Server toevoegen. Geef op de pagina die wordt geopend de volgende informatie over uw hoofdmailbox op: POP3-serveradres, gebruikersnaam, wachtwoord, frequentie controleren, berichten in de hoofdmailbox verwijderen of niet verwijderen, in welke map de verzamelde berichten moeten worden geplaatst. Klik vervolgens op de knop "Toevoegen".

Stap 4

Als uw primaire e-mailservice het doorsturen van e-mail ondersteunt, gebruikt u deze. Voor populaire mail van Google (https://mail.google.com) ziet de instelling er bijvoorbeeld als volgt uit. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de Google Mail-pagina en selecteer "Mail Settings". Klik op de link Doorsturen en POP/IMAP. Klik op de knop "Doorstuuradres toevoegen" en voer uw Mail. Ru-e-mailadres in. Klik volgende" en voer in het venster dat verschijnt de code in die naar de Mail. Ru-mailbox is verzonden. Sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: