Hoe De Beloofde Betaling Te Ontvangen Op Tele2

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betaling Te Ontvangen Op Tele2
Hoe De Beloofde Betaling Te Ontvangen Op Tele2

Video: Hoe De Beloofde Betaling Te Ontvangen Op Tele2

Video: Hoe De Beloofde Betaling Te Ontvangen Op Tele2
Video: Tele2 presents: Iedereen Unlimited 2024, April
Anonim

Iedereen kan met zo'n probleem worden geconfronteerd als er dringend een belangrijk telefoontje moet worden gepleegd en er geen geld op de mobiele rekening staat, zoals geluk zou hebben. Hoe om te gaan met deze situatie? Veel mobiele operators, bijvoorbeeld Tele2, verstrekken hun abonnees alleen voor dergelijke gevallen snelle leningen. Wat is de beloofde betaling en hoe kom je eraan?

Hoe de beloofde betaling te ontvangen op Tele2
Hoe de beloofde betaling te ontvangen op Tele2

Het is nodig

Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als u niet genoeg geld heeft om te bellen, een sms te sturen of toegang tot internet te krijgen, en u bent verstoken van de mogelijkheid om te betalen in de terminal of andere betaalpunten, stuur dan een verzoek vanaf uw mobiele telefoon naar het korte nummer * 122 #. In het antwoordbericht ontvangt u volledige informatie over de mogelijkheid om van deze dienst gebruik te maken.

Stap 2

Als u meer dan 120 dagen een geregistreerd abonnee bent van een tv-operator en het eerder bijgeschreven tegoed de vorige dag is afgeschreven, ziet u op uw mobiel het nummer * 122 * 1 #. Bel het en u krijgt een lening van drie dagen, die automatisch wordt bijgeschreven op uw mobiele telefoonrekening. Volgens de informatie op de officiële website van het bedrijf Tele2 moest het account bovendien minimaal min 10 en niet meer dan 30 roebel zijn om de beloofde betaling te ontvangen.

Stap 3

Uw mobiele saldo wordt onmiddellijk aangevuld met dertig roebel. Dit is voldoende om een aantal belangrijke berichten te versturen, online te gaan of een mobiel of vast nummer te bellen. Maar onthoud dat u binnen drie dagen uw saldo met ten minste 31 roebel moet opwaarderen. Deze service heeft geen abonnementskosten, maar de tv-operator schrijft 1 roebel van uw account af voor het gebruik van het tegoed.

Stap 4

Probeer je saldo zo snel mogelijk aan te vullen, zonder te wachten op het moment dat je in negatief gebied belandt. Het is beter om meer geld in één keer naar de telefoon over te schrijven om te voorkomen dat u in de toekomst in een soortgelijke onaangename situatie komt die gepaard gaat met het verkrijgen van een lening. Maar voor het geval, voeg het nummer * 122 # toe aan uw telefooncontacten, of probeer het te onthouden. Voorzichtigheid is helemaal handig, omdat je zo snel en gemakkelijk weer geld kunt lenen bij je mobiele provider, mocht dat nodig zijn.

Aanbevolen: