Hoe De Beloofde Betaling Op Beeline Te Ontvangen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betaling Op Beeline Te Ontvangen?
Hoe De Beloofde Betaling Op Beeline Te Ontvangen?

Video: Hoe De Beloofde Betaling Op Beeline Te Ontvangen?

Video: Hoe De Beloofde Betaling Op Beeline Te Ontvangen?
Video: MegaFon Promised payment 2024, Mei
Anonim

Wanneer het saldo op uw mobiele account bijna nul is, kunt u de beloofde betaling op Beeline opnemen als u een abonnee bent van deze operator. Om dit te doen, volstaat het om slechts één opdracht uit te voeren met een mobiele telefoon.

Probeer de beloofde betaling op Beeline te ontvangen
Probeer de beloofde betaling op Beeline te ontvangen

instructies:

Stap 1

Gebruik het commando * 141 # om de beloofde of vertrouwde betaling op Beeline te ontvangen. In dit geval kunt u eerst het beschikbare bedrag voor ontvangst achterhalen door * 141 * 7 # te bellen vanaf uw mobiele telefoon. Als u een verbod op het gebruik van "Trust Payment" wilt instellen of verwijderen, bel dan 0611 en wacht op de verbinding met de operator van de Beeline-ondersteuningsservice. De kosten voor het aansluiten van een trustbetaling zijn 15 roebel per keer, er zijn geen abonnementskosten.

Stap 2

De beloofde betaling aan Beeline wordt verstrekt voor 3 dagen. Na deze periode dient u uw account aan te vullen zodat het bedrag erop hoger wordt dan op het moment van de aansluiting van de trustbetaling, anders wordt uw nummer geblokkeerd. Direct na het aanvullen van uw account kunt u de Beeline trust-betaling opnieuw doen.

Stap 3

De mogelijkheid om te lenen tegen het "World Beeline" -tarief wordt alleen geboden aan abonnees van wie de kosten voor mobiele communicatie gedurende de laatste 3 maanden ten minste 50 roebel bedragen. In dit geval moet de totale periode van abonnementsdiensten ook minimaal 3 maanden zijn.

Stap 4

Hoe hoger uw kosten voor mobiele communicatie, hoe meer u de beloofde betaling op Beeline kunt opnemen. Het grootste voorschotbedrag is RUB 60. Tegelijkertijd ontvangen abonnees die zich in internationale roaming of op het grondgebied van de Republiek van de Krim en Sebastopol bevinden, een verhoogd bedrag van de trustbetaling.

Aanbevolen: