Hoe Sms Je Gratis Naar Een Kort Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe Sms Je Gratis Naar Een Kort Nummer
Hoe Sms Je Gratis Naar Een Kort Nummer
Anonim

Vaak houdt het verzenden van sms-berichten naar een kort nummer in dat u een bepaalde dienst tegen betaling ontvangt. Veel mobiele netwerkoperators gebruiken echter korte telefoonnummers om met klanten te communiceren, in dit geval is het verzenden van een bericht naar een kort nummer meestal gratis.

Hoe stuur je gratis een sms naar een kort nummer
Hoe stuur je gratis een sms naar een kort nummer

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor het verzenden van een sms-bericht. Om dit te doen, voert u het verkorte nummer in dat is aangegeven voor verzending in de zoekmachine en ziet u welke services worden aangeboden bij het gebruik ervan. Als dit een speciaal servicenummer van uw operator is, controleert u ook de ontvanger op de officiële website van het mobiele bedrijf dat dienst doet jij. Let vooral op voetnoten.

Stap 2

Nadat u precies heeft vernomen dat er geen kosten zijn voor het verzenden van een sms-bericht naar dit nummer, voert u dit in de regel "Ontvanger" in en klikt u op verzenden. Controleer daarna, na een tijdje, de wijzigingen in het saldo van uw persoonlijke rekening. Als, ondanks de verzekering dat de verzending gratis is, een bepaald bedrag van uw rekening is afgeschreven, bestel dan een afdruk van de kosten van de laatste acties van uw telefoonnummer op de officiële website van uw mobiele netwerkoperator.

Stap 3

Bekijk de kosten van de service van het sms-bericht dat u naar het korte nummer hebt verzonden en bel vervolgens de operator om een terugbetaling op uw account te krijgen, waarbij u aangeeft dat u andere informatie over de kosten van de service hebt gekregen.

Stap 4

Als op uw factuurafdruk een abonnement op een dienst is gevonden voor het verzenden van sms naar een verkort nummer dat u niet hebt verzonden, neem dan contact op met de operator voor een terugbetaling, leg de situatie uit en benadruk dat er geen diensten aan u zijn geleverd.

Stap 5

Als nadat u een sms-bericht naar een kort nummer hebt verzonden, een dienst die u niet wilde activeren, werd geactiveerd, verwijder deze dan in uw persoonlijke gebruikersaccount op de officiële website van de operator die u bedient of door telefonisch contact op te nemen met het technische ondersteuningspersoneel. Controleer regelmatig de lijst met services die aan uw nummer zijn gekoppeld, vooral als u vaak sms-berichten naar korte nummers verzendt.

Aanbevolen: