Hoe Een Sms Naar Het Directe MTS-nummer Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Naar Het Directe MTS-nummer Te Verzenden
Hoe Een Sms Naar Het Directe MTS-nummer Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar Het Directe MTS-nummer Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Naar Het Directe MTS-nummer Te Verzenden
Video: LET OP❗ HOE KAN JE SMAKELIJKE GEVULDE GROENTEN. Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Om berichten te verzenden naar directe nummers van mobiele abonnees van de MTS-operator en andere operators, worden vergelijkbare kiesregels gebruikt, die alleen verschillen in achtervoegsels.

Hoe een sms naar het directe MTS-nummer te verzenden
Hoe een sms naar het directe MTS-nummer te verzenden

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Voer de tekst van uw korte bericht in, ga naar het gedeelte "Ontvanger" en voer +7 in. Vervolgens moet u de operatorcode van het directe MTS-nummer invoeren. Zorg er van tevoren voor dat het nog steeds geldig is door het te controleren op de officiële website van het bedrijf in het gedeelte "Directe nummers". Het komt vaak voor dat aan het einde van de leaseperiode van het directe nummer dat je hebt gekregen voor het verzenden van een bericht, het niet meer functioneert.

Stap 2

Als de plaats van registratie van een abonnee met een direct nummer niet de Russische Federatie is, voert u in plaats van +7 de landcode in waarin hij zijn telefoon heeft geregistreerd. U kunt landcodes en andere nuttige informatie over telefoonnummers vinden door op de volgende link te klikken:

Stap 3

Voer vervolgens het achtervoegsel van het directe nummer in na +7 of een andere landcode, afhankelijk van de locatie van de abonnee. Voer vervolgens het directe telefoonnummer in. Klik op "Verzenden" en wacht op het leveringsrapport. Het beste van alles, als u het niet hebt geconfigureerd, activeert u het ontvangstbewijs en stelt u de minimale wachttijd in om zo snel mogelijk te weten te komen over de mogelijkheid om een bericht naar dit nummer te sturen en over de huidige status ervan.

Stap 4

Als u een sms-bericht moet verzenden naar een direct mobiel telefoonnummer, met de abonnee waarmee u lange tijd geen contact hebt opgenomen, moet u erop voorbereid zijn dat dit nummer al van een andere persoon is, aangezien hun eigenaren vrij vaak veranderen.

Stap 5

Als u een direct telefoonnummer van de mobiele operator MTS met uzelf wilt verbinden, lees dan hun voorstellen met betrekking tot dit probleem op de officiële website van het bedrijf in het overeenkomstige gedeelte van het menu. Bekijk ook de informatie in de sectie gewijd aan zakelijke klanten van het MTS-bedrijf. Vergelijk aanbiedingen met andere dienstverleners.

Aanbevolen: