Hoe Een Satelliet Te Vangen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Satelliet Te Vangen?
Hoe Een Satelliet Te Vangen?

Video: Hoe Een Satelliet Te Vangen?

Video: Hoe Een Satelliet Te Vangen?
Video: Schotel uitrichten met M7 MZ-101 (Canal Digitaal) 2024, Mei
Anonim

Als je een probleem hebt met het vinden van een satellietsignaal, wanhoop dan niet, haast je niet om nu een specialist te bellen, volg gewoon onze instructies om je te helpen genieten van het kijken naar digitale tv van hoge kwaliteit.

Hoe een satelliet te vangen?
Hoe een satelliet te vangen?

instructies:

Stap 1

Om een satelliet te vangen, moet je eerst een schotelantenne kopen (deze worden meestal geleverd met een muurbevestigingsbeugel). Kies de diameter van de plaat volgens de kanalen die u wilt vangen (Tricolor voor Moskou - 55 cm, Hotbird 13E - 90 cm).

Stap 2

Koop ook een converter, antennekabel (bespaar er niet op, koop niet de goedkoopste opties), een ontvanger of tuner (je hebt deze nodig om het satellietsignaal om te zetten en op je tv-scherm weer te geven. Vergeet ook niet om F-connectoren te kopen die de kabel vastschroeven, zelftappende schroeven met pluggen (benodigd voor het monteren van de beugel), en je hebt ook gereedschap nodig dat je waarschijnlijk in je huis zult vinden.

Stap 3

Bepaal eerst de locatie van de plaatinstallatie, focus hier op de zuidelijke richting, er mogen geen obstakels voor staan. Bevestig de beugel stevig aan de muur en monteer de voorgemonteerde antenne met converter erop.

Stap 4

Nu beginnen we met het instellen van de ontvanger, om dit te doen, schrijf er een transponder op (bijvoorbeeld voor de Eutelsat W4 (36E) satelliet - het zal 11727 L zijn).

Stap 5

Sluit de ontvanger aan op de converter met behulp van de F-connectoren. Koop trouwens een speciaal apparaat sat-finder (verkocht op radiomarkten, het kost ongeveer 500 roebel). Sluit het apparaat aan tussen de converter en de ontvanger en draai het bekken in verschillende richtingen totdat het apparaat een bepaald geluid afgeeft. De hoogste toonhoogte van het geluid dat door het instrument wordt geproduceerd, betekent dat de schotel direct op de satelliet is gericht.

Stap 6

Draai in deze positie de bevestigingsmoeren vast, koppel de sat-fan los, sluit de converter aan op de ontvanger, bevestig de kabel aan de beugel met isolatietape. Bestudeer dan goed de gebruiksaanwijzing die bij de receiver is geleverd, maak er alle benodigde instellingen op en u bent klaar - u kunt genieten van het kijken naar digitale televisie.

Aanbevolen: