Een Bestand Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Bestand Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden
Een Bestand Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: Een Bestand Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden

Video: Een Bestand Van Internet Naar Uw Telefoon Verzenden
Video: GPX bestanden verzenden van je smartphone naar je Garmin handheld 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om via internet een bestand naar uw mobiele telefoon te verzenden. Om dit te doen, moet de telefoon toegang hebben tot het World Wide Web en voldoende informatie over de provider om het overgedragen bestand op te slaan.

Een bestand van internet naar uw telefoon verzenden
Een bestand van internet naar uw telefoon verzenden

instructies:

Stap 1

Start uw pc. Selecteer het bestand dat u via internet naar uw telefoon wilt overbrengen. Ga naar je e-mailinbox. Klik op de knop "Een brief maken". De tekst van de brief is optioneel. Specificeer het onderwerp van het bericht, zodat de persoon die het verzonden bestand ontvangt weet dat het van jou afkomstig is en de brief geen gevaar oplevert. Klik vervolgens op de knop Bestand toevoegen.

Stap 2

Ga naar de map waar het is opgeslagen. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Wacht tot het bestand is gedownload. Klik vervolgens op "E-mail verzenden". Houd er rekening mee dat de grootte van de bestandsoverdracht strikt beperkt is. U kunt geen bestanden groter dan 25 MB verzenden via uw mailbox.

Stap 3

Vertel de persoon naar wie je het bestand hebt gestuurd, indien nodig, dat het al in zijn of haar inbox zit. Nu hangt alles van hem en zijn telefoon af. Met behulp van een mobiele browser moet hij online gaan, naar zijn e-mailinbox gaan en het bestand downloaden dat u hebt verzonden. Dit zou niet moeilijk moeten zijn als de telefoon correct is geconfigureerd en er voldoende ruimte op de geheugenkaart is om een bestand van de juiste grootte te accepteren.

Stap 4

Gebruik een snelberichtenservice om een bestand van internet naar uw telefoon te verzenden. Qip, icq of skype is prima. Om op deze manier een bestand van internet naar de telefoon te sturen, moet een soortgelijk programma op de telefoon van de ontvanger zijn geïnstalleerd en is er voldoende ruimte op de geheugenkaart.

Stap 5

Start een van de bovenstaande applicaties die handig voor u zijn. Kijk of de persoon naar wie je het bestand wilt overzetten online is. Klik vervolgens op de knop "Bestand uploaden". Selecteer een bestand uit de juiste map op uw computer en dubbelklik erop met de linkermuisknop. De verzending is van uw kant bevestigd. Wacht tot de persoon aan de andere kant van het netwerk bevestigt dat hij ermee instemt het bestand te accepteren. Wanneer de verzending begint, kunt u ervan uitgaan dat de klus is geklaard.

Aanbevolen: